Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem. Balesetet szenvedett. Mit csináljak?
Nyugodtan bemehetsz hozzá, végtére is elég jól ismered...
És a szülei is szeretnék, hogy meglátogasd!
szerintem is nyugodtan menj be és látogasd meg. ha akkor nem is lesz ébren biztos elmondják majd neki, h te is bent voltál és nagyon fog örülni:D
és ne félj attól, hogy találkozol a mostani barátnőjével
biztos vagyok benne, hogy nem fogsz neki esni egy ilyen helyzetbe a csajnak. abban a pillanatban nem arra fogsz gondolni
remélem segítettem
Ha be szeretnél menni akkor menj. De próbáld magad türtőztetni és nem megtépni az új barátnőt. Jogosan tennéd, de a pasi szemében te lennél a szemét, nem pedig a r*banc, aki csak úgy tönkretett egy kétéves kapcsolatot...
(Bár én szakítás után tennék rá hogy mi van vele, meg a családjára is. Én már csak ilyen "büszke f*szkalap" vagyok X))
L/17
sajnálom az exed, de...
a "szerelmével"
ezt miért tetted idézőbe? honnan tudod, hogy nem szereti? lehet a távolság miatt találkoznak ritkán, meg mert dolguk is van. és lehet csak te hiszed, hogy két alkalom volt. kémkedsz is utána?...
ha veled meg már szakított, akkor te is tovább léphetnél. látogasd meg, de ne nyaggasd, keress te is mást magadnak.
ha csak 2 hét múlva hozzák ki az intenzívről bele őrülök
és akkor most mi legyen? elrabolod?
Viszont az unoka tesója akivel szintn jóba vagyok, azt monda hogy amikor csövet cseréltek nála engem keresett mindenhol.
az unokatesók se mondanak mindíg igazat.
ez olyan szappan operás dolog. hozé ármándó hívja luszija eszmeraldát, és ez tök romantikus.
Ui.: barátodnak jobbulást.
Szerintem mindenkepp el kene menjel hozza. Sajnos ez nekem is sokszor vegigvillant az agyamon (leven, hogy sokat vezetek), mikor regen szakitottam a baratnommel, s osszejottem egy ujjal, hogy ha valami tortenik velem, akkor oda fog jonni mind az ex is? Es higgyetek el, hogy arra jutottam, hogy ilyen helyzetben annyira jol esne a latogatasa, hogy talan ujra tudnam kezdeni vele (es felretenni a friss kapcsolatot). Egy igazi baratot ilyenkor ismer meg az ember, nem akkor amikor bulizasrol van szo.
Amugy a csalad is nagyraertekeli az ilyesmit, es ha tenyleg szeretnek, akkor talan probalnak ra hatni. De mindenkepp ott kell lenned, ha nem is most helyben, de idovel meglesz az eredmenye.
Gyogyulast kivanok!
Szerintem is menj be hozzá,minél előbb:)
A családja is szeretné,Te is, és a volt párod is téged keresett.
És igaza van egyik előttem szólónak,ha meglátod a mostani barátnőjét ijen helyzetbe nem igazán fog eszedbe jutni,hogy a kórház közepén megtépd:)
Szurkolok neked!
Puszi:Lizi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!