Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti mitől érzitek férfinek magatokat a barátnőtök/a lányok mellett? :-)
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. A barátomtól is meg akartam már kérdezni, de mindig elfelejtem, most meg eszembe jutott :D Érdekelnek a válaszaitok :)
Köszi előre is :)
18/L
2013. dec. 19. 18:00
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Kíváncsi leszek majd a barátoméra is.
2013. dec. 19. 21:01
12/13 anonim válasza:
attól, hogy örül az életnek mellettem,és tudom, hogy ezt egymásnak köszönhetjük, mert mi teremtjük meg egymásban ennek az alapját! ...és vágyik rá, hogy megint örömítsem, mert mindig csak boldog akar lenni! amikor látom a tiszta vágyat az örömre benne! ...ne gondold, hogy ez csak sex kérdése, de az egymás tekintetében való szépséges időzés bizony előfeltétele! aztán milyen érintés követi a tekintet varázst, azt már a két szív érzése határozza meg!
13/13 kendrazoltan válasza:
#12-nek:
Szépen leírtad, mi a szerelem, de itt a kérdés arra vonatkozott, ki mitől érzi magár férfinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!