Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányok kicsit jogosan érzem megkerülve magam?!
Ne legyél már ennyire gyerek 18 évesen, istenem. Ha az anyja rákérdezett volna, valószínűleg azért tette volna, mert aggódik érted. Nem azért, hogy kínos szituációba hozzon. Másrészt meg csak aggódott érted valószínűleg szerencsétlen gyerek, még azt is el tudom képzelni, hogy elképzelni se tudja a ciszta dolgot... és talán az anyjától kért tanácsot, segítséget.
Amúgy meg két nap mentstruációs késésbe nem fogsz belehalni, nekem volt már két hetes késésem is, és nem vertem magam a földhöz, vettem magamnak tesztet, megcsináltam, negatív lett, ettől megnyugtam, majd pár napra rá megjött.
Ha meg nem védekeztetek rendesen, akkor babám gratulálok, remélem a gyerekednek majd ennyi évesen több esze lesz.
2 nap még nem késés.2 hétnél már lehet aggódni.
Van egy olyan érzésem,hogy a nődoki elég furcsa fejjel fog rád nézni...
Ugyanakkora joga volt elmondani a saját anyjának, mint neked a sajátodnak.
Hülyeség megkerülve érezned magad...
Miért veteted azt a tesztet? 18 éves vagy,majdhogynem felnőtt..
Persze az édesanyámmal én is megbeszélném a dolgot...
Szerintem nőj fel...
Az anyja sztem nem hozná fel a témát, de ha mégis, akkor miért égő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!