Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom belém szeretett. Nagyon félénk, törékeny lány. Mit tegyek?
a "majd lesz valami"-be ne menj bele ,mert beláthatatlan kárt teszel benne
inkább mond meg kerek-perec hogy:nem te nem érzel szerelmet felé
Én is hasonló módon jöttem össze barátommal. Nagyon jóban voltunk, és én beleszerettem, viszont neki barátnője volt. A csajról kiderült h egy utolsó szemétláda, időközben kiment Angliába, barátom tönkre volt menve miatta....és már ő is rájött h mivan h bejön nekem, és nála nem az volt h nem érzett semmit irántam, mert érdekeltem, csak nagyon szerelmes volt a volt barátnőjébe, és félt h nem fog tudni soha annyira megszeretni mint őt...én ezt tudtam mikor belementem az egészbe....és hát nálunk hál istennek jól sült el a dolog, most lesz szilveszterkor egy éve, hogy együtt vagyunk, állítása szerint soha senkit nem szeretett még így, mint engem, és én úgy látom és érzem rajta, hogy ez tényleg igaz is :) Úgyhogy sohasem lehet tudni :P....
Csakis úgy próbáljátok meg, hogyha tisztázod a csajjal, hogy szeretnéd megpróbálni, de nem tudsz neki semmit ígérni....mondjuk az tény hogy a barátságotok rovására mehet, de szerintem, ha a csaj valóban nagyon szerelmes beléd, akkor ez előbb utóbb úgy is a barátságotok rovására fog menni....főleg ha lesz majd egy másik csajod.. :P
Én azért nem ajánlom, mert ha már jó ideje barátok vagytok és eddig nem alakult ki benned vonzódás, csak attól, hogy megpróbáljátok együtt, nem fog kialakulni. Ő ettől nem lesz másik ember és te sem. Ugyanaz a lány lesz melletted partnerként, aki eddig barátként volt, nem fog változni. Mitől szeretnél bele? Attól, hogy ő szeret? Kicsi az esélye.
A szerelem nem igyekezettől függ.
Aztán mi lesz a vége? Benne leszel nyakig egy kapcsolatban csak sajnálatból, később esetleg elkezdesz valakihez vonzódni és fogalmad sem lesz, hogy szakíts ezzel a lánnyal, mert mindenképp összetöröd.
Úgy gondolom, ha tényleg elkezdesz hozzá vonzódni, akkor menj bele csak ebbe a kapcsolatba, ha nem alakul ki vonzalom, ne kelts benne hiú reményeket.
Az én barátom állítólag nagyon megszeretett engem...én is mindig azt kérdezgetem, hogy mi változott, de nem tud rá válaszolni...
6os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!