Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa a személyiségem. Lesz valaha olyan normális férfi, aki elfogad majd így?
"hű. csak néztem a sok indokolatlanul agresszív és primitív nőutáló válasz láttán. (viszont a reagálásaid na a..."
Ha ezt egy pasi irta, akkor az a himnemü egy kis nyalizós papucsállatka :D És nem igazán tudom eléképzelni, hogy tulságosan hasit a nöknél :D
Ez a bevonzás baromság. NEM létezik. Ha létezne, mindenki úgy élne ahogy akarna. Ez csak egy elmebeteg duma amit a sok marha magyar be is vesz....
Szerintem is jót tenne egy szakértő, gondolom lesz most szabid, keress fel egyet. Hetente napi 1 órabhossza belefér (én is járok)!
# 22: Félreértetted, a bevonzást nem ezoterikus értelemben gondoltam. Viszont tapasztalat, és a terapeutám magyarázta el, majd értettem meg, hogy miért ugyanúgy zajlik minden egyes kapcsolatom, miért lesz mindig ugyanaz a vége.
A bevonzást úgy értsd, hogy tudat alatt olyat választok, aki a személyiségzavaromnak megfelel.
És jópár kudarcos párkapcsolaton túl (köztük egy házasság) ezt sajnos meg tudom erősíteni!
Nem lehet hogy depressziós vagy? Csak mert ugyanilyen vagyok én is!
22:)
Ez nem igaz, hogy nőutáló lennék – már miért lennék az? És miért lenne bárki az itt? A kérdező beleteszi a mérleg egyik serpenyőjébe a defektes személyiségét, a másikba meg egy akkora elvárást a képzeletbeli partnerével szemben, hogy az kibillenti az egyensúlyából.
Nem mellesleg az sem prekoncepció, hogy tucatjával láttam testileg/lelkileg tönkremenni orvosnőket az utóbbi 20 évben, elvégre magam is orvos vagyok. Eléggé jellemző ez az fiatal orvosnőkre, ahogyan a bölcsészlányoknál is több a megnemértett művészlélek, mint a kőművesinasok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!