Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg a csinos jó vékonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a csinos jó vékonyabb nőknek a kövér 85-90 kg feletti pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Ezt látom szinte mindenhol, hogy manapság az igazi jó nőknek az ilyen kövérek jönnek be MIÉRT?????
2013. dec. 18. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert ezek a jó nők nem a pasit nézik, hanem a pasi helyzetét. Pénzes, jó kapcsolatrendszerrel rendelkező?

Na nézz körül. A WC-re is BMW-vel megy, edzeni ugyan eljár de aztán étteremben kikéri a kilós steaket, míg a maca salátázgat, tud inni majdnem mind, mert szőröstökű, belevaló férfinak akarja érezni magát tőle és az sem diétás.

Szóval azért lehet, hogy a jó nők mackós fazonokkal vannak együtt. De ők a pénzüket szeretik, nem a pasi küllemét.

2013. dec. 18. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Hülye egy levezetés ez, 11-eske. :D Az előző párom 170 cm és 96 kg volt (én ugyanilyen magas, 52-53 kg), soha nem járt edzeni, nem volt lakása, munkája, kocsija, nálam lakott, csak én dolgoztam. A férjem 170 cm 90 kg és egy gyárban gépkezelő. Kocsink igaz van, de vagy 20 éves, használtan vettük, közös pénzből. Igen, igen. Biztos a pénzéért szeretem őt is, meg a volt barátomat is ezért szerettem. Pláne, hogy őt én tartottam el. De mégis hát na... a pénz hatalma, ugye. :D
2013. dec. 18. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért nem feltétlen így van.

Nekem sem jöttek be a kövérek sőt nekem a sovány, picit i8zmos pasik kellettek, de amikor megjelent a párom akkor már picit más volt a helyzet.

A párom nagyon kövér, és alacsony szegény, jó nálam magasabb de társaihoz képest nem valami magas, kövér sajnos 110 kiló körül van, de azért van rajta izom is igaz hogy csak a hájat látni rajta de azért elég erős karja van meg hátizma félelmetes amikor befeszít főleg ha emel valamit, meg a lába sem egy veszélyes egyedül a combja talán de az is elfogadható, a hasa nagy neki meg oldalán van sok zsír.

ő mozog rendesen, jár úszni, bicajjal jár munkahelyére, egyszerű gyárban dolgozik raktárosként, nem gazdag, szüleivel él, igaz hitelük nincs szerencsére.

Attól hogy még kövér ugyanúgy ember én szerintem, én nem ítélem el ezért, bár amikor odamert jönni hozzám mert szemeztünk a buszon picit meglepődtem rajta de olyan kis félénk volt de ugyanakkor bátor is mert mert kezdeményezni, tök szépeket mondott, leült mellém beszélgettünk mindenről, egyszerűen el lehet vele lenni és hihetetlen érzelmei vannak, pedig eddig nekem sem volt sok pasim, igaz udvarlóm rengeteg volt de a mostani párom előtt csak 2 barátom volt de ők sem érték el azt a szintet mint a jelenlegi. A jelenlegi barátom, őszinte, kedves, szerethető, de ugyanakkor komoly, határozott, nem egy töketlen tehát érti a dolgát, talpra esettebb az életben pedig a szülei elkényeztették állítása szerint, de nem látszik így rajta mert szinte mindent ő intéz magának pedig simán megtehetné hogy elküldi az anyjáékat erre meg erre a helyre.

Nem azt mondom hogy minden lánynak ezek tetszenek, de nekem bejön a barátom olyan aranyos szerintem igaz hogy kövér de lehet hozzá bújni én meg az a 160 cm magas 50 kilós lány vagyok, alacsony, vékony, de hihetetlen mikre képes, félkézzel elbír engem ha a nyakába kapaszkodom nagyon jó hozzá bújni, hihetetlen lágyak az érintései, gyakorlatilag mindig beremegek ha egymáshoz érünk, nagyon jó vele és ez a fontos.

De te se keseredj el kérdező mert nem jelenti a világvégét.

A párom is így volt vele mi májusba jöttünk össze, ő februárba teljes kétségbeesésébe mindent feladott és befordult. De valahogy össze szedte magát és előre felé nézett és megpróbálta adni magát, picit változtatott magán hogy sikeresebb legyen és én voltam az első lány akihez oda mert jönni a semmiből és beszélni velem.

Nem csoda hogy összejöttünk látszott rajta hogy komolyan akarta a dolgokat és csak azért is felszedett. Én meg szeretem őt, mert már az első találkozónk után amikor leszállt akkor órákig rá gondoltam Pedig nem beszéltünk többet félóránál.

2013. dec. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!