Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! A határozott, magabiztos vagy a visszahúzódóbb lányok tetszenek inkább?
Singularity válaszára reagálva: igen, én is ezt veszem észre, határozott nő lévén, hogy a pasik sokszor megijednek a határozott nőktől.
Ez mondjuk engem nem zavar, mert ha észreveszem, hogy az a típusú pali, aki kimondottan az " igen, drágám, hogyne drágám, ahogy te mondod drágám " típusú csajokra bukik, akkor én is úgy vagyok vele, hogy oké, hát akkor hagyjuk is egymást a p*csába, mert nekem sem kell egy olyan hapsi amúgy, akinek folyton helyeselni kell vagy hallgatni kell azért, hogy ő férfinek érezze magát mellettem.
Amúgy van szerintem egy olyan is egy dologban ( bár a pszichológia bonyolult terület ) , hogy szerintem az az igazán határozott férfi, aki megtud állni egy határozott nő mellett. Az viszont, aki berezel egy talpraesett csajtól, az önmagában sem olyan határozott csávó, mint amilyennek mutatja magát, és éppen ezért ijed be a csajtól, mert érzi, hogy veszélyben van ilyen téren.
Visszahúzódó de magabiztos. Tudod, egyesek azért nem akarnak a középpontban lenni, mert nem érzik, h bárkinek bizonyítaniuk kellene, mennyire jó fejek!
27
F/29
Inkabb a hatarozott es magabiztos lanyok tetszenek, amig nem tulsagosan extrovertaltak. A bekepzeltseg meg egyenesen visszataszit.
A visszahuzodo lanyokkal kapcsolatban altalaban azt tapasztaltam, hogy sajat magukkal nincsenek megbekülve es ezert kerülik a nyilvanossagot. Nagyon nehezen lehet elfogadtatni a szeretetet egy olyan emberrel, aki nem tartja magat szerethetönek... Tudom, hogy ez mar a masik veglet. Attol, hogy nem szeret valaki bulizni, meg nem tartom visszahuzodonak.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Volt egy pár olyan megfogalmazás, ami teljesen megegyezik az én nézeteimmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!