Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! A határozott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! A határozott, magabiztos vagy a visszahúzódóbb lányok tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
A korotokat is írjátok le!
2013. dec. 17. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha vegyül a kettő. Határozott, magabiztos, de nem az a tipikus nagyszájú flegma pcsa, mert azoktól kedvem támad tökön szúrni magam, hanem ugyanakkor visszafogott is, de akképpen, hogy közben érezni rajta azt, hogy tisztában van a saját szexualitásával és minden szavával ugyanezt támasztja elő, tehát egy érett nő képét festi le. 19.
2013. dec. 17. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Singularity válaszára reagálva: igen, én is ezt veszem észre, határozott nő lévén, hogy a pasik sokszor megijednek a határozott nőktől.

Ez mondjuk engem nem zavar, mert ha észreveszem, hogy az a típusú pali, aki kimondottan az " igen, drágám, hogyne drágám, ahogy te mondod drágám " típusú csajokra bukik, akkor én is úgy vagyok vele, hogy oké, hát akkor hagyjuk is egymást a p*csába, mert nekem sem kell egy olyan hapsi amúgy, akinek folyton helyeselni kell vagy hallgatni kell azért, hogy ő férfinek érezze magát mellettem.

Amúgy van szerintem egy olyan is egy dologban ( bár a pszichológia bonyolult terület ) , hogy szerintem az az igazán határozott férfi, aki megtud állni egy határozott nő mellett. Az viszont, aki berezel egy talpraesett csajtól, az önmagában sem olyan határozott csávó, mint amilyennek mutatja magát, és éppen ezért ijed be a csajtól, mert érzi, hogy veszélyben van ilyen téren.

2013. dec. 17. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Visszahúzódó de magabiztos. Tudod, egyesek azért nem akarnak a középpontban lenni, mert nem érzik, h bárkinek bizonyítaniuk kellene, mennyire jó fejek!

27

2013. dec. 17. 20:25
 14/17 anonim ***** válasza:

F/29

Inkabb a hatarozott es magabiztos lanyok tetszenek, amig nem tulsagosan extrovertaltak. A bekepzeltseg meg egyenesen visszataszit.

A visszahuzodo lanyokkal kapcsolatban altalaban azt tapasztaltam, hogy sajat magukkal nincsenek megbekülve es ezert kerülik a nyilvanossagot. Nagyon nehezen lehet elfogadtatni a szeretetet egy olyan emberrel, aki nem tartja magat szerethetönek... Tudom, hogy ez mar a masik veglet. Attol, hogy nem szeret valaki bulizni, meg nem tartom visszahuzodonak.

2013. dec. 17. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Én igazából imádom a visszahúzódó lányokat, sok esetben nagyon értelmesek, jóindulatúak. Viszont nem tudnék mit kezdeni egy ilyen lánnyal, ha kapcsolatban lennénk... én minden hétvégén eljárok a spanokkal, szeretem a társaságot, emberek között lenni hétvégente. Egy ilyen lány ebben nem lehetne társam, azt meg nem szeretném, hogy ő addig otthon legyen. Zavarna, hogy unatkozik, nem mellesleg hiányozna is azt hiszem. Ennek tudatában azt mondom, hogy most, amíg fiatal vagyok, a határozott, magabiztos típus, míg ha komolyabb, esetleg házasság és jövő a tét, akkor ugyan annyi eséllyel a visszahúzódó lányok is. 20/f
2013. dec. 17. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
A szangvinikus nők. Akiben van cserfesség, de nem esik át a ló másik oldalára. Aki nem kuka, aki mindenhez hozzá tud szólni, de nem olyan, hogy be nem áll a szája. Nekem nagyon fontos a humor, a másik szavakkal és anélkül történő megértése. Én szeretem az élénk gesztusú lányokat, akiknek jól felismerhető arc- és testbeszédük van.
2013. dec. 17. 20:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Volt egy pár olyan megfogalmazás, ami teljesen megegyezik az én nézeteimmel :)

2013. dec. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!