Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hóditó tipus vagy inkább lélekember jön be nektek lányok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 16:54
2/7 anonim válasza:
Hódító szexre és kapcsolatra is, lélekember fiú-barátnak mint egy barinő.
3/7 anonim válasza:
"fiú-barátnak mint egy barinő."
Na ez gáz :S
4/7 anonim válasza:
Elsősorban hódító típus! Persze legyen lelke is. :) Szerencsére a párom öt év után sem fáradt bele, hogy újra és újra meghódítson. :)
5/7 anonim válasza:
na hát akkor én lélekember vagyok? mert a következő csajt aki azzal hajt el hogy mi inkább barátok vagyunk szépen elküldöm melegebb éghajlatokra :D
6/7 A kérdező kommentje:
ma 18:34
Hamarabb kellet volna,manapság már a lányok félnek öszinték lenni,elég gyávák..
2013. dec. 17. 18:37
7/7 anonim válasza:
Eloszor hoditson meg (bokok, flort) majd kolcsonos szimpatia eseten a lelekkel fog megfogni. :)
De ha forditva van, se banom, de nekem mindketto fontos!
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!