Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy 39 éves férfi egy 16 éves lányba,
vagy csak a kalandot láthatja benne?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapja tart a ,,románcunk" vagy nem is tudom minek nevezzem ezt az egészet...a férfi buszsofőr,és családja is van,de én elmondhatatlanul bele szerettem,boldoggá tesz egyetlen mosolyával,pillantásával,érintésével,úgy érzem megtaláltam azt a társat,aki megért engem...ő azt mondta őrlődik köztem és a családja közt...a gyerkőceit(3) imádja ez látszik is rajta,a feleségével nem tudom hogyan állnak...lehet belém szerelmes,vagy csak arra hajt,hogy megfektessem,ez ugyanis a 2 és fél hónap alatt nem történt meg...csak addig lesz mellettem amég meg nem adom magam??
csak azt tudom,hogy a legkisebb gyermeke még csecsemő
2013. dec. 16. 23:51
13/28 anonim válasza:
ez csak a farkát látja képzeletben benned
2013. dec. 16. 23:53
14/28 anonim válasza:
Hát téged eléggé átb!!ztak!
2013. dec. 16. 23:54
15/28 anonim válasza:
am 30+ férfi vagyok és én is csak azt látnám benned. agyilag még gyerek egy 16 éves. 17-19 már nem mindig
2013. dec. 16. 23:55
16/28 anonim válasza:
Ismerek férfit, aki elvált 39 évesen kvázi egy másik nő miatt, de nem volt gyereke sem, és a másik nőt több, mint 1 éve szerette, és a másik nő ultimátumot adott neki, hogy csak akkor hajlandó folytatni a kapcsolatot, ha elválik.
A férfinek meg kellett valaki maga mellé, aki gondoskodik róla egyúttal.
Szóval 2,5 hónap egy 16 éves kislánnyal, akivel még csak az összeköltözés lehetősége sem kecsegtet, sem szex, sem az, hogy ellátod... semmit nem nyom a latban azzal szemben, ami a mostani életében van!
2013. dec. 16. 23:56
17/28 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el és kerüld el jó messziről azt a férfit. Ha igazán szeretne már válófélben lenne. És a családját se igazán szereti ha más lány érdekli. Ha ti össze is jönnétek és ne adja Isten születne egy babátok veled is sztem ugyan ezt megtenné. Hasonló cipőben vagyok de az én párom nem buszsofőr és mégcsak nem is házas. 38 éves a párom, és 16. 3 hónapnyi plátói szerelem után jöttünk össze. Neki van 3 gyereke de elvált. Lassan 5 hónapja élünk boldog párkapcsolatban, összeköltöztünk és jövő nyáron össze is házasodunk. Ő engem szeret. De viszont a te herceged 99% h csak a kalandot látja benned. Vigyázz vele kérlek.
2013. dec. 18. 01:12
18/28 anonim válasza:
Itt ne várj empátiát,szerintem sokan irigykednek rád..itt az emberek 99% nem empatikus szóval egyböl gonosz hátsó szándékot lát mindenben,szerintem rossz helyen kérdezel..
2013. dec. 18. 09:44
19/28 anonim válasza:
Ugyan ki irigykedne rá vajon?
Mégis milyen jövőt szán neki az a férfi szerinted?
Ágybetétnek vagy max szeretőnek jó addig, amíg nem ég a pasi lába alatt a talaj. Aztán dobja a fenébe.
Én szerintem egy nő sem irigy egy használati eszközre. Egy kalandra.
2013. dec. 18. 22:04
20/28 A kérdező kommentje:
Képzeld csak egyáltalán nem vagyok használati eszköz,nem úgy táncolok,ahogy ő fütyül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!