Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ronda pasi vagyok és nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasi vagyok és nem is vagyok gazdag. Mégis szép barátnőm van. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Kb mesébe illő de engem mégis valahogy frusztrál a dolog.

Barátnőm nagyon szép csaj, mindenki megbámulja, gazdagok is és nagyon jól megvagyunk, imád, szeret, folyamatosan csókolgat. Azt mondja, hogy szereti, hogy rendes srác vagyok.

Sokszor mikor itthon vagyok egyedül akkor azon gondolkozok, hogy meg sem érdemlem hisz ronda vagyok és nagyon zavar a dolog.

Tudtok erre mondani valamit?

18/F

2013. dec. 16. 20:50
1 2
 11/17 ASOT ***** válasza:
Szerintem meg, ez ugy van, hogy van neki egy csodatevő spray-e. Mint ami a Percy Jackson - Szörnyek tengerében volt, és valójában egy küklopsz.
2013. dec. 16. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány...

Nálunk ez így fest:

Párom szerint ő nem néz ki jól, szerinte én igen. Szerintem én nem nézek ki jól, szerintem ő meg igen.

No hát nem e így vagytok ti is? Vagyis csak te inkább..

De nem hogy inkább örülnél neki, hogy van egy szép barátnőd aki nagyon szeret téged és szerinte jól nézel ki! Különben sem minden a kinézet. Ha te is vagy a "tökéletes példány" de csúnyán bánsz vele, akkor nem érdemled meg őt!

2013. dec. 16. 21:01
 13/17 durci.dorci válasza:
Nem minden a kulso nem art monbom hogy art ha helyes de lehet valaki rohadt helyes ha egy bunko allat
2013. dec. 16. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt.

Kérdés?

Mikor fog elmúlni a szerelem a részéről? kb addig is fog tartani a kapcsolat.

2013. dec. 16. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Tesztelős, agyhúzó kérdés egy macsóskodó kis pávaköcs_gtől, aki hétvégén összeszedett egy jó luvnyát, és provokálja az ittenieket, miközben hetekkel/hónapokkal ezelőtt itt bőgött, mert neki nem jut egy szép lány sem. :(

A kérdés felültető és felvágó. Igazából a kérdező arra kíváncsi, hogy hogyan pattognak a GYK-s szingli kanok, aki közé korábban ő maga is tartozott. Azért ennyire nem nagy szám ám, a valaki összeszed egy ribit, kis komám. A többi válaszoló és olvasó meg lehetőleg ne dőljön be ennek az önelégült csórinak.

2013. dec. 16. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:

....és megszólalt a vekker.

Ember, vedd ki a kezed a biliből, és ébredj fel.

2013. dec. 16. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem is szépnek tartanak viszont én nem tartom magam annak. Szerintem tök átlagos nö vagyok. Egyszer beleszerettem egy nem túl elönyös külsejü/arcú fiúba. Igazán szerettem, nagyon! Miért nem hiszed el, hogy vagy elég jó neki? Szerintem biztos nem vagy ronda, max a csajod feltünöen szép. De én nem hiszem, hogy ronda lennél. Küldhetnél priviben egy képet, kíváncsi lennék.
2013. dec. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!