Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitcsináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Állandóan a volt barátnőmre gondolok és nagyon hiányzik sehogysem tudom kiverni a fejemből... Én szeretnék vele újra összejönni de ő már nemigazán.... Nemtudom találkozzak-e vele(de csakmint egy barát)holnap mondta mennyek át mert elromlott a gépe éshogy csináljam meg, lehet mégrosszabb lenne ha találkoznék vele.... Nembírom ki már belefogok pusztulni,visszakarom kapni.Szerintetek mit tegyek?
2009. nov. 24. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:

ha még nem mondtad el neki h szereted akkor mondd el. lehet h segiteni fog.

de ha te szerelmes szemmel nézel rá, ő meg rád csak barátként akkor sztem neked rossz érzés lesz ha nem fog történni semmi se... :/

2009. nov. 24. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Áthívott magához, mert rossz a gépe? Te vagy az egyetlen, aki ért gépekhez a faluban? :D

Komolyra fordítva, azt akarom sugallni, hogy biztosan nem véletlenül hívott át téged. Beszélj vele holnap, mikor átmész hozzá.

2009. nov. 24. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem neménvagyok az egyetlen csak aki érti is hozzá az nemnagyon ér rá megcsinálni.... csomót segítettem neki már távsegítségbe de nemsokat haladt ezért már én montam neki hogy átmennyek megcsninálni..... Amugy én mondtam neki hogy mien rossz nekem de mindig csak annyit mond h sajnálja.....
2009. nov. 24. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Én a helyedben nem mennék át megcsinálni a gépet, mert csak rossz lesz újra látni, beszélgetni vele, ha még tényleg szereted. Elítélem a hímsovinizmust, de ennek ellenére vallom, hogy sok csajt nem lehet megérteni. (Mély tiszteletem a kevés kivételnek!)

Én például ma -igen, pontosan ma történt- 9 hónapja lettem kidobva, a kapcsolatunk egy évig tartott. Helyesebben egy év és három napig. A valódi okát azóta sem sikerült megtudni, de sejtem, hogy mi -egy másik-állítólagos "haver(ok)"- miatt. Igen, sokak nem tudnak megülni a hátsójukon és örülni annak, szeretni az, aki van. Pedig 18-19 évesen a hűség, és a kitartás már szerintem elvárható lenne... És a legrosszabb dolog, hogy a csajok többsége nagyon könnyen tud menni vígasztalódni, mert az idióta puncihajhász pasik kihasználják a helyzetet, azzal a kijelentéssel, hogy "gyere fel hozzám, velem könnyebb felejteni...". Óh, hogy rothadna le a farka az ilyeneknek! Most őszintén, nem!?

De egy pasi nem tud, mert ha szomorú egy szakítás miatt, akkor már rögtön "ráadják" a "haverok" és ismerős/ismeretlen csajok, akikkel csupán beszélgetni akar, semmi egyéb, hogy "há mivan, b...meg, kivagyol egy csaj miatt? Há' b*zi-e vagy, hogy itten érzelgősködsz te he?" Na mindegy, ez csakis az én problémám, és kétlem, hogy bárkit is érdekelne...

Szóval ne bánkódj, ne akard visszakapni. Tudom én, hogy minden szakítással meghal egy kis darab az ember lelkéből, de meg kell tanulni együtt élni a veszteségekkel!

Átérzem a helyzeted. Remélem valamelyest erőt adott az írásom/véleményem! Ezért is bocs a hosszúságért!

Kitartás!

2009. nov. 24. 22:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet tényleg rosszlenne......viszont azt kétlem hogy egy másik csávó lenne helyettem és ezért szakított velem..... viszont ő mindig annyira odavolt értem furcsa hogy egyik napról a másikra szakított.... szerelmes már egyikünk sem volt ez tény de ennyi idő után (lassan 2év) szerintem már nemkell meglennie annak a nagy "szerelemnek"
2009. nov. 24. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Hűtsd le magad... menj el egy hamburgerezőbe, edd tele magad, igyál jó sok kólát, és sz*rj a világra. Utána jobb lesz, hidd el ;)

Vagy törődj egy ideig többet a haverokkal, menjetek szórakozni, szigorúan csajok nélkül. Ez is beválhat ;)

Csak ne ess magadba, mindent jókedvvel fogj fel...és máris megváltozik a világ :) És ha leülsz egymagadba ne azzal tökölj, h most jaj mi van, hanem, h most elmegyek a discoba, és jaj de jó lesz nekem :)

2009. nov. 24. 23:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet jobblesz de csaj nélkül tuti szar hosszabb távon.....és nekem semmi erőm egy új csajjal full 0ról újraindulni.....
2009. nov. 25. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vok.

Na pont ezt a felfogást kell ilyenkor hanyagolni. Csaj nélkül..? Majd lesz csaj. Nem lehet olyat csinálni, h egyik nap kidob egy csaj, másik nap meg már egy másikat viszel moziba.

Csinálj olyan dolgokat, ami leköt, és mondom főleg haverokkal menjetek szórakozni.

2009. nov. 26. 15:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Inkább próbálok még valamit okozni vele hátha....
2009. nov. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!