Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friend zone-ból hogy lehet kikerülni?
Ennek nagyon olyan szaga van,hogy mások előtt nem mer felvállalni.A szeretgetést viszont elvárná.
Kedves gyerekek, ezeket nevezzük szeretet r*bancoknak.
Sehogy. Átölelheted, ha akarod, de minden bizonnyal ez a lány csak kihasznál. Jól esik neki, hogy foglalkozol vele, húzza az agyad, de az égvilágon semmit sem akar.
Egyszer megkérdezték tőlem, hogy friendzone-oltam e már valakit? Igazából nem.. Mármint vannak emberek, akik csak barátok lehetnek, semmi több, de mindegyik tudja ezt, és úgy is viselkedem velük. Nem kelletem magam nekik. Ebből még akár ki is lehetne lépni.
Aki viszont sportot űz ebből, az szerintem gerinctelen, legyen szó fiúról vagy lányról, és ebből az állapotból soha nem lehet kilépni.
A te helyzetedben én az utóbbit látom..
Aki nekem barát, tudom, hogy többet érez, és látom hogy nem tudja kezelni, nem zárta le a dolgot velem, ahhoz nem megyek át filmet nézni, de még moziba se, meg sehova.
Hülyít, ne tulajdoníts neki nagy jelentősséget, hogy átmegy hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!