Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jön mindenki ezzel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki ezzel? Tényleg álomvilágban élek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok. Valamivel több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal és vele tervezem leélni az életem. A barátnőim és a haverjaim egy része viszont azzal jön, hogy álomvilágban élek, mivel ő az első komoly kapcsolatom (voltak előtte barátaim, de a párom az első, akivel szexuális életet is élek:)). Mindenki azzal jön, hogy nem éltem ki magam (amit nem tartok valósnak, mivel végigbuliztam a tinédzserkorom, sőt, a mai napig elég durván "tolom":)), és hogy hiányérzetem lesz később, amiért nem voltam több sráccal. Ráadásul azt mondogatják mindig, hogy még milyen fiatal vagyok, buliznom kellene még legalább 25-26 éves koromig, és hogy túl fiatal vagyok, hogy pl. házasságon gondolkodjam. (Mivel a barátommal megbeszéltük, hogy ha befejezem a sulit, és össze tudunk költözni, megkéri a kezem.:))

Őszintén szólva én tökéletesnek tartom a szexuális életünket, szó szerint kielégítő.:D Ráadásul soha senkivel nem éreztem olyan jól magam mint a barátommal, teljesen azonos a humorérzékünk, mindenben mellettem áll és vele szemben tényleg én is tudok önzetlen lenni.

Nektek mik a tapasztalataitok, törvényszerű, hogy később "megbolondulok", amiért az első, komolynak nevezhető kapcsolatomban akarok maradni? Én biztosnak érzem magam a dolgomban, de körülöttem mindenki olyan elképesztően nagy élettapasztalattal rendelkezik:D, hogy ontják rám a tanácsokat.

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2013. dec. 16. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
26-32 évesen nehezebb lesz olyat találnod aki elvesz.
2013. dec. 16. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

A barátaid hülyék, és elég szomorú, hogy sokaknak még 25 éves korukba nő csak be a feje lágya. Ahelyett hogy karrieren családon gondolkodnának még mindig a bulizás az első.

Ami a kapcsolatot illeti, sok sikert hozzá, de a házassággal várnék. Én 2 éve vagyok első barátnőmmel, és mi is valami hasonlót tervezünk. De én úgy vagyok vele, hogy legyünk együtt legalább 5 évet mielőtt leánykérés lesz belőle, mert addig bármi megtörténhet, ha 5 évig kibírja velem és fordítva akkor nem gond. Sok kapcsolat életében a 5-7 éve a vízválasztó. Így én azért várnék. Az összeköltözéssel is, lakva ismerszik meg az ember, és néha lehet hogy pont visszájára sül el. Tapasztalat.

2013. dec. 16. 09:26
 3/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Ritka az hogy így együtt maradjatok de mivel van ilyen ismerősöm semmi sem lehetetlen. Sok kitartást sok boldogságot.
 4/10 anonim ***** válasza:

A legtöbben csodálatosnak szupernek fantasztikusnak tartják a kapcsolatukat, mikor dúl a szerelem és minden nagyon fantasztikus.

Nem mondom azt, hogy nem fogtok boldogan élni míg meg nem haltok, de semmire sincs garancia!

Élj a mának a pillanatnak. Hogy mit hoz a jövő, az majd úgy is kiderül.

5/10 anonim ***** válasza:
68%

Ez nagyon szép és jó. Nagyon valószínű,hogy nem a közeljövőben de fel fog merülni benned,hogy milyen lehet mással!? De ez majdnem mindenkinél előjön egy komoly kapcsolatban, még annál is akinek volt előtte mással is tapasztalata a megszokás miatt! Ha te akkor kibírod,hogy ne kelljen más, esetleg csak fantáziálgatsz akkor nem lesz gond. Ha elég erős leszel, mikor ez előjön,akkor minden rendben lesz. Én is az első komoly barátommal maradtam. Mi nagyszerűen megoldunk mindent.

Sok sikert és kitartást nektek!

2013. dec. 16. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

ha te jol erzed magad, akkor ki nem sz**ja le, mit mondanak masok? eld az eleted ugy, ahogy te szeretned, azzal, akivel szeretned. ha valakinek nem tetszik? elmehet melegebb eghajlatra :)

szerintem egyebkent csak irigyek rad, mert te boldog vagy, ok meg nem feltetlenul.

2013. dec. 16. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Heló!

Én három éve vagoyk együtt a kedvesemmel. Ez az első kapcsolatom, és nem, nem "tervezek" másikat. Számomra az egy kapcsolat, ahol egyértelmű, hogy a felek nem csak összeállnak, mint a lovak kánikulában, hanem komolyan, a párjával tervezi a jövőjét.

Nekem is mondták, hogy jajj, ez az első, úgyse lesz hosszú életá, meg ki kell tombolnod magad, bal bla. Sokszor ezt nagyon "vicces" volt hallani, ugyanis oylanok mondták, akik hemyzsegtek a 2-3 hetes "kapcsolatoktól" - vagyis annak csúfolták a vlaamit, amiben voltak -, és úgy tettek, mintha ők az élet nagy szakértői lennének.

Viszont én eldöntöttme, hogy azzal leszek, akibe szerelmes leszek, és akivel együtt akarok élni, aki megérdemel, és akit én is megérdemlek.

Ez pedig nem megy a bizalom, kommunikáció, az olyan dolgok nélkül, hogy ha valami gond lenne, vele beszéled meg, és nem mással... Ez a kapcsolat, viszont aki úgy áll valamihez, hogy "Na, 1-2 év kb., meg meglátjuk, mi lesz", ott hogyan lehet bizalomról, komolyságról... beszélni? Szerintem sehogy.

végezetül, törrekedjetek arra, hogy mindig kapcsoalt legyen atiétek (is), és ne alakuljon át másá a dolog, és akkor bármirek észen álltok.

2013. dec. 16. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Én 14 év után "bolondultam" meg.

Igaz én pasi vagyok.

Ennyi idő kellett hozzá, hogy rájöjjek, nem úgy akarok, meghalni, hogy nem tudom milyen mással. Lehet ez egy kicsit furán hangzik, de én sem éltem ki magamat a kapcsolatom előtt. Nekem kb, 5 éve érik a fejemben a dolog, hogy teljesen elrontottam az életemet, mert fiatalon nem próbáltam ki más lánnyal. Most eldobtam 14 évet az életemből, csak, hogy ezt a kis részt pótoljam.

Lehet hulyézni, de ezt érzem, ha akarom ha nem.

2013. dec. 16. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:

jól elrontottad!

pina az csak pina. az a nem mindegy kire nőtt rá

2013. dec. 16. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:

8. vagyok.

Tudom.

Pont azért írtam le, hogy más ne essen ebbe a hibába.

Nagyon rossz érzés.

2013. dec. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!