Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire vagytok ragaszkodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vagytok ragaszkodó típusúak? Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok barátommal, de még csak pár hete(régóta ismerem viszont). Nem vagyok ragaszkodó. Karácsonyra sem adok neki semmi extrát. Múltkor amikor ott voltam nála, nagyon szerette volna ha nála alszom (ő nekem ebben ellentétem, órákig győzködött és már nem sok kellett volna hogy csak úgy ott hagyjam) nem találkozok vele olyan sűrűn. Nincs rá nagy igényem, vagy hogy is mondjam. Inkább sokkal fontosabbnak tartom, főleg így kapcsolat elején ha csak ritkábban (heti 2-3x) találkozunk, így emlékezetesebb is, aztán majd kialakul. De ő meg folyton találkozni akar velem, meg úgy gondolja, hogy így meg elhidegülünk egymástól, és ebben van is valami, de nekem ez így sok. Volt barátnőjével meg minden nap együtt voltak egész nap.

Előző kapcsolataimban sem találkoztam sokkal többet, de persze ez nem azt jelenti hogy nem éreznék iránta semmit, csak ez neki így jön le.

Ti hogy vagytok a saját kapcsolatotokkal? Kort és nemet írjatok. 18L

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 15. 18:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz valakit, azzal akármennyi időt el tudnál tölteni. Lehet itt jönni a "nem vagyok ragaszkodó típus" dumával, de semmi értelme. Én sem voltam az sosem, mert egyik srác sem érdekelt különösebben, akivel együtt voltam. A mostani barátomba viszont igazán szerelmes vagyok, és ha lehetne, állandóan vele lennék, de be tudom látni, hogy hagynunk kell teret a másiknak.

Te nem szereted ezt a srácot, ilyen sz.r szöveggel jönni meg gáz.

2013. dec. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!