Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a helyemben lennétek?
Van egy pasi,akivel kavartam 1évig.Kapcsolat féleség volt.Ő 11ével idősebb nállam.Hetente 2x,3x talalkoztunk,mindig mindenről eltudtunk beszelgetni,nagyon jo volt vele.Nem szerettem bele,csak meg szerettem nagyon.Tehat nem vagyok belé szerelmes,de közel járok ahoz.
A lényeg,hogy már3 hete nem jelentkezik,irok neki,semmi,lát nem köszön,fogalmam sincs mi a baja,hiaba irok neki nem válaszol.Na a gond az,hogy nem jött meg időben,és mult heten ,amikor felébredtem véreztem ott lent,elmentem az orvoshoz,aki azt mondta,hogy spontan vetélésem volt vagy mi,jobb is igy,mert nekem gyerek nem kellett volna.En ezt 2 napja meg irtam neki,de semmi válasz,annyitt sem irt,hogy mi van vagy valami..Szószerint semmitt.Ezek utan nem tudom mi legyen,biztos soha tobbe nem akar majd velem lenni.Baratnőim szerint azt hiszi,hogy kamu es azert nem ir vissza..Annyira szégyenlem magam,hogy meg irtam neki,minek is irtam meg.Nem merek a szemébe nézni,ha majd látom..Tiszta cikinek érzem...Egyébként az egy év alatt csak vele fekudtem le ,senki másal.18
1. 18 éves létedre olyanok a világgal kapcsolatos ismereteid, valamint a fogalmazási készséged, helyesírásod, mintha alsós lennél, de maximum ötödikes.
2. Nyilván ki voltál használva. Az, hogy ez neked nem levágós, erősíti az 1. pontban leírtakat.
3. Naiv vagy. Emellett teljesen érthetetlen számomra, miért te érzed még magad cikinek, meg félsz a szemébe nézni, mikor ő alázott meg téged. Ne akard mélyebbre ásni magad, az önbecsülésedet és a büszkeségedet azzal, hogy még te aggódsz az egész miatt. Köztetek már soha nem lesz semmi, ezt a csávót a legkevésbé sem érdekled, ne írj neki többet és ne is foglalkozz vele, mert csak még nagyobb nyomorék leszel.
szerelmes vagy belé
ő meg csak gerincre vágott jópárszor és úgy látszik talált másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!