Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor milyen pofát vágjak majd ehhez?
Szerintem ne add oda neki az ajándékot. Nem csak azért, mert ő nem ad neked, hanem, mert lazán kijelenti, hogy "NEM".
Ez már bunkóság, főleg, hogy ilyen lazán kijelentette.
Én azért adnék ajándékot barátnőmnek, akárhogyan is állunk anyagilag. Elvégre a szándék a fontos igazából szerintem.
Lelehet pontozni, de én otthagynám a francba, ha ennyire leszarja az egészet.
Nem a pénzről szól, én nem várom el a páromtól, hogy vegyen nekem valamit, annak is örülnék, ha egy szívecskét rárajzol egy lapra, azt annyi. A szándék a fontos, de ez a te barátod fejében meg sem fordult.
Szerintem nem valószínű, hogy szeret. Plusz én a te helyedben oda nem adnám az ajándékot.
Helyedben megmondanám neki hogy hallottam amikor az az anyjával beszélt, és nem tudtam mire vélni hogy nem ad ajándékot, szoval hacsak nem zsidó, akkor adjon valamit, mert nekem fontos ez a szép gesztus. És ennyit tegyen meg értem, ha már én is csináltattam neki ajándékot.
Az anyósnak meg megmondanám, hogy ha már beleszól a fia dolgába, akkor adhatna jobb tanácsokat is.
En nem adnam oda... Elvinnem es ha megis kapok vmit akkor odaadnam.
Vagy ha nem ad semmit (akar magat masnival becsomagolva vagy ha nagyon szarul allnak egy kindertojast) akkor olyan szoveggel hogy boldog karacsonyt te paraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!