Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy ennyire kiakadt a barátom?

Figyelt kérdés
A barátommal este szexeltünk.Az egész úgy történt röviden,hogy én nagyon megkívántam és álmából felkeltettem nem tudtam parancsolni az érzéseimnek!Erre ő félig észhez is tért elkezdtünk szexelni és majdnem elélvezett...azt mondta ő se tudja hogy elélvezett-e vagy nem...Mert kómás volt. 50-50 százalék...aztán később meg azzal jött,hogy nem élvezett el mégse mert jött ki elő váladék...Pár éve megszakításos módszerrel védekezünk.:S ő azt mondta többet így ne csináljuk!Én sem akarom!És most jöhetnek a lehurrogások na de úgyis a mi gondunk lesz ha lesz valami bár remélem nem...Szerintetek ezt csak azért mondta,hogy megnyugtasson vagy tényleg nem lehet gond?
2013. dec. 15. 00:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi! Ha évek ota meszakitással védekeztek és nem csuszott be gyerek, akk nagy valoszinüség szerint egyikötök, vagy mindketten meddök vagytok.
2013. dec. 15. 00:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem!Hát a párom is mondta hogy mellettem áll!Meg amikor nem kómás akkor tisztába van a helyzettel csak most nagyon kómás volt és állítólag ez miatt akadt ki hogy rámásztam...és nem tudta irányítani az érzéseit ő sem kómás fejjel!Hát nem tudom milessz...:S Te mit mondanál ezek után a párodnak ah ilyen helyzetbe lennél mint én vagy hogy reagálnál?
2013. dec. 15. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!