Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre, hogy az egyszerűbb emberek könnyebben/gyorsabban találnak társat maguknak?
"Kezdjük ott, hogy az én olvasatomban az "egyszerű" nem azt jelenti, hogy buta, hanem azt, hogy nem bonyolítja feleslegesen túl az életét. Hogy az ilyen ember könnyen talál-e párt, az változó."
Ha ilyen olvasatban nézzük az egyszerűt, akkor saját tapasztalatból a válaszom: nem.
Ez valóban így van, de logikus is.
Egy egyszerű ember több dolgot vesz át készen a gondolkodásába. Nyilván azt, amit a társadalom diktál. Ami így meg fog egyezni azzal, amit a másik egyszerű ember ugyanígy átvett. És mivel a gondolkodásuk nagyban egyezni fog, hamar igazi lelki társak lesznek, egyezni fog a jövőképük, stb.
Viszont minél összetettebben gondolkozik valaki, annál nehezebb olyat találni, aki legalább nagy vonalakban hasonlóképp látja a világot. Más kérdés, hogy az ilyen emberek hamar rájönnek erre és megtanulják priorizálni a dolgokat és csak az igazán fontosak alapján szűrni. Szerencsés esetben pedig amelyik területeken a partnerrel nézetkülönbségük van, azon területeken építő jellegű vitákat tudnak folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!