Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » éreztetek már így? Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

éreztetek már így? Nem értem magamat:D

Figyelt kérdés
volt már, hogy csaptátok a szelet egy lánynak, akivel össze akartatok jönni, de közben egy másik közelálló személyt vesztettek el az életetekből(nem halt meg), aki lány barát volt, és rájöttetek, hogy őt szeretitek? lányok is írhatnak, ha nekik fiúval volt ilyen 21F
2009. nov. 24. 15:46
 1/3 Andrewka ***** válasza:
Szerintem akkor ha elveszíted nem arra jössz rá h szerelmes voltál belé. Azt érezted volna előtte is. Csak túlreagálod a hiányát.
2009. nov. 24. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen éreztem már így magam... egyébként nézhetsz egy kis amerikai filmet, akkor is ez a jóbarát csaj szindrómáról szól! :) Őszintén szólva, azt kell tenned amit legbelül érzel: ha a lánybarátod hiánya ennyire fáj akkor egyértelmű h szereted..

Én is így voltam haverommal, és boldog kapcsolatban voltunk 5 évig, utána ugyanúgy megmaradt a haverság.

21 L

2009. nov. 24. 16:15
 3/3 anonim válasza:
szia:)igen ez olyan vászon love story:) na de semmi gond :) mert ha ez a lány megsértődött akkor viszont szeret :)ami jó hír mert te is :) de akkor jövünk rá sok mindenre amikor már nics :( udvarolj neki sokat mert bizonyára romantikus a lány :) sok sikert :) üdv:LAdy B.
2009. nov. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!