Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan, hogy rájottok ilyenre?
Elmondtam 1 honapja a fiunak hogy barátilag szeretem,de néha jobban. erre o azt reagálta hogy o nem. Most pedig pár napja azt mondta, hogy gondolkozott és szeret sokszor jobban mint egy barátot, és hogy lenne e esélye. ez most csak azért lehetett mert nincs más akit széditeni tudna vagy igaz lehet?
16L 16F
Tök mindegy, hogy én jöttem-e rá ilyenre vagy sem, az semmit se jelent a te esetedben.
Ezt csak te tudod megítélni, te voltál ott.
Ha akarod, próbáld meg, aztán majd kialakul, előre sose mehetsz biztosra se párkapcsolatban, se az élet más területén.
szerintem legyezgette a hiúságát, h máshogy is bejön neked, nem csak mint barát, a fiúk sokat tudnak az ilyesmin gondolkodni, és úgy döntött, megpróbálja veled.
a másik lehetőség, hogy régóta bejössz neki, de mikor bevallottad nem volt biztos benne, hogy tényleg őszintén mondod, és nem merte bevallani, hogy ő is szeret.
de te ismered őt, szóval ítéld meg te h melyik az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!