Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büdös a pasim. Ez most azt jelenti, hogy nem vagyok neki fontos annyira, hogy igényesebb legyen?
Fiúk. Ha ti imponálni akartok a csajnak, akkor minden matt, nem?
Ez a pasi izzadtság szagú, zsíros hajjal jött randira és a lehellete sem túl kellemes...
Ez most akkor tényleg azt jelentené, hogy nem érdekli a külseje, hogy nem akar nekem úgymond "megfelelni" hogy vonzóbb legyen?
kb. 2 hete vagyunk együtt
Hát figyi, szerintem még egy esélyt adhatsz neki, lehet épp olyan napja volt hogy sietett így nem volt ideje semmire, bár azért befújhatta volna magát az a legminimálisabb.
Én pasim amikor elhívott randira hát kételkedtem benne mert amikor odajött hozzám elég büdös volt szegény, igaz hogy akkor végzett melóból de picit kételkedtem benne mert ugye kövér is meg az arca sem volt valami ápolt, de végül belementem a randiba, beszélgettünk is előtte facebookon hogy nagyjából ki ismerjük egymást.
A randin azért eléggé meglepődtem, igényesen fésült, ápolt haj, az arca szinte teljesen sima volt, jó volt rajta 1-2 nem túl szép dolog de sajnos az ellen olyan gyorsan nem sokat tudott tenni, de jó illata volt, izzadtság szagot csak akkor éreztem rajta amikor annyira belemerültünk a beszélgetésbe a pizzériába hogy megfeledkezett magáról és nem vette le a pulcsiját, időben de az már lényegtelen, igazából kitett magáért tehát ügyelt arra hogy ha adottságra nem is de legalább igényességre megtudjon felelni nekem. Persze bejött a dolog mert nagyon jó fej, nagyon kedves, és szerethető is.
Ő megtette amit szinte alap dolog főleg ha randiról van szó mert én sem megyek koszosan, büdösen randira, de hát ez van ő ilyen. Persze mindig fürdik, meg mindig igényesen próbál megjelenni bárhová is megy csak sokszor munka után megy egyből valahová ott bent meg nem szeret fürdeni ami érthető is. Szóval ez ügyben megértem őt de hogy ha a randi előtt van valakinek 1 órája akkor simán rendbe szedhetné magát legalább olyan szinten hogy ne legyen annyira feltűnő.
Még egy esélyt adhatsz neki hátha akkor észbe kap, de halkan jegyezd meg hogy azért figyeljen a higiéniájára.
Szerintem az, hogy ilyen, attól még ne írd le!
Lehet másban kiemelkedő és lehet rajta változtatni.
Én is néha elhanyagolom magamat, de ha van értelme, akkor össze is tudom szedni akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!