Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alátámasztottam, a nők kire vágynak?
Képzeljétek el, hogy hosszú ideje nem volt már barátnőm. Nem is tolongtak nálam a csajok. Köztudott dolog, tény, hogy a lányokat olyan férfiak érdeklik tudat alatt, akik sikeresek a nőknél (ergo vagy van épp csajuk, vagy sok nővel volt dolguk), így kutatásra szántam rá magam.
Felbéreltem 2 csajt is, hogy látványosan csapják a szelet nekem, rajongjanak körbe, posztoljanak a neten, élőben a közelemben illegjenek amikor bulizni megyek. Mit ad Isten? Elkezdtek azóta többen felkeresni, hogy hogyan csinálom ezt és meg akarnak ismerni? És nem 10/6-os csajok. Igen csinos, jó nők. Egyikkel össze is jöttem.
Szóval akkor hogy is van ez?
hát ilyen ravasz dögnek kell lenni, ha nőt akarsz manapság, a jó fiúkhoz nem képesek vonzódni, kivéve, ha nagyon jóképű és magas az illető
én alacsony, nyomi vagyok, nekem is akkor jött a változás, amikor köcsöggé kezdtem válni és elnyomtam az érzelmeimet, vagyis nem lettem már tipikus jó fiú, csak a dugásra mentem, hirtelen mindjárt jobban tiszteltek, persze ocsmány gyerekként nekem sosem lesz könnyű becsajoznom, de legalább már elmondhatom, hogy voltam számomra vonzó, szép, formás lánnyal is, nem csak olyannal, akit éppen csak el tudtam fogadni nagy nehezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!