Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk & lányok! Ti be szoktatok lépni a barátotok/barátnőtök Facebook profiljába?
Az egyik barátnőm mesélte, hogy ők be szoktak lépni a másik profiljába. Nekem egyszer volt olyan, hogy az egyik exem ezt akarta. Elküldtem melegebb éghajlatra, mert szerintem ez baromság.
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
Megy értük a (y) jel! :)
nekünk elvileg még volt, h egymás netbankjába is be kellett lépni olykor.
én úgy voltam vele, h ha kérte, beléptem, de mindig el is felejtettem a jelszavát.
szal én nem vagyok híve ennek csak úgy. Ha olyan van, persze, mert nincs benne semmi titkos, de csak úgy nézegetni én pl nem szeretem a másét.
Tudjuk egymás jelszavait a férjemmel. Én be szoktam lépni fb profiljába de am leszarom. Csak az érdekel hogy tudjak azon keresztül is játszani a honfoglalón, miután az én kalandjaim elfogytak.
Ennyi.
Soha nem olvasom el az üzeneteit meg semmi ilyen. Ha pl megcsalna, akkor nem lenne annyira hülye, hogy fbn lebukhasson:) Szóval nem, nem ellenőrzés céljából lépek be, hanem játszani.
De ő is ugyanúgy nézheti ha akarja az enyémet, nincs mit titkolnom.
27/N
NEM ! SOHA !
mindenkinek kell egy szféra az oké hogy tudnak mindent egymásról de akkor is ez most pl olyan hogy elkérnéd pasid bankártyájának jelszavát ö megadná
azután kedvedre kiváncsiságból lenyulnád párszor a kártyát aztán nézelödnél mennyi pénze van rajta
és lehet odaáig jutnál hogy egy két alkalommal le is nyulnál róla
ugyan így van facebookon is elkérik a jelszot hiába legjobb haverod vagy valami
azon találná mindenki magát megy a genyozás ezerrel meg a visszaélés
aztán csodálkozna mindenki h ártatlanul miért kap egy verést az utcán haverjátol ismeröstöl vagy idegentől :D
mindenki csináljon magának facet azt abba lépegessen ennyí :D
am tök jól tetted h exed elküldted a picsbe :D én ezt lájkolom :D :P
meg azért idegesitő tud lenni ha nyomozzák az embert
magán dolog senkinek semmi köze hozzá ha törik ha szakad :)
bocsi hogy még egy kommentbe írtam csak nem engedte befejezni a firefox Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!