Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít randinak? Gáz, ha első "randin" ajándékot viszek? Férfiak/fiúk véleményét várom nagyon! De nők is irhatnak, kérlek a nem/kort tüntessétek fel
Van egy srác,akivel előtte is volt vmi közöttünk(csók,kézfogásos hazamenés)hazafele menet egy buliról ahol részeg volt kicsit(ott ismertem meg legelőször,de már előtte is 2-3 x láttuk egymást),írt 1 sms-t,felajánlotta,h biokémiát magyaráz nekem,amit eddig még soha senkinek nem ajánott fel,utána nem taliztunk jó ideig,mert bff egy bulin visszamondta,h azt mondta neki,h nem akar tőlem semmit,és,h csak kavartunk(másik csaj volt a képben,akit jóval régebben ismert mint engem,de kiábrándult már belőle,2 hétig se tartott a talizgatásuk),másnap irtam neki,h nem akarom,h átjöjjön ezek után,és,h nekem a szájrapuszi nem kavarás(tudom,h hülyeség,de nagyon bántott az egész,megalázó volt),és mondta,h ne haragudjkak,sajnálja,h azt mondta,de nem izgattam magam.Kövi buliban csajjal volt,de csak kicsit,nem lógtak együtt sokat,amikor nem láttam és pultnál álltam,bnőm mondta,h félpercenként nézett miközben barátaival beszélgetett,meg mikor táncoltunk,amikor rájött,h bnőm észrevette,h engem néz,akkor gyorsan elvette a tekintetét;mikor a csajjal hazament,a kapuban leállt,hátrafordult,és köszönt nekem külön.Csajból 2 hét után kiábrándult;én ráirtam később,mindent elmesélt nekem csajjal kapcsolatban,és,h tetszett neki,de rosszakat hallott róla,meg hogy fura lány,és,h mérlegelte és hagyja vele a dolgot(tök furi volt,h pont nekem mesélte,de betudtam annak,h mikor csókolózós rész volt részeg volt kicsit,meg miután meg úgy tettem mint,akinek semmit nem számitott a srác,"sztem egy szájrapuszi nem kavarás"cimszóval,lecsesztem),és azóta mindennap rámir tbb mint 3 hete,legutóbb monta,h ha van kedvem,és kis időm,akkor összefuthatnánk meginni egy teát/forralt borozni,és,h igaz,h vizsgaidősak van,és nehéz dolgokat tanul,de mondta,h az neki is belefér.Ez randinak számit?Mit gondoltok az egészről?
Meg láttam,h szülinapja van,meg ugye a karácsony közeledik,és ő nagyon jó embernek tűnik,sőt mondta is,h ő közvetlen típus,és gondoltam ez egy kedves gesztus lenne,főleg,ha alapvetően is kedvel,már el is késztettem,de csak apróságok vannak benne(képeslap,szaloncukor,szivecskés nyalóka,milka csoki,borosüveges kupak,amin egy mikulás van),szóval cska apróságok.Mit gondoltok az ajándékról is? :)
Köszönöm előre is a válaszokat :)))
Ha nem alkalomból viszel neki ajándékot, akkor kattogni fog azon h. miért kapta, és esetleg többet képzel a dologba mint azt te szeretnéd mégis.
Most karácsony lesz, ez kapóra jön neked, mert ilyenkor nagyon kedves gesztus tőled, de "tudja mire fogni". :)
Azért mert karácsony közeledik,és mert szülinapja lassan itt van,ez alkalomnak számit ugye?Meg ugye én nem magyar vagyok hanem külföldi,de itt nőttem fel,és beleirtam a kéepslapba,h lehet,h hirtelen túl közvetlennek gondolja majd,de nálunk ez természetes ez a gesztus,és,h szeretem a karácson yhangulatát,és szeretem megajándékozni,akiket kedvelek.
Igy nem gáz ugye? :) És szerinted randi,kedves 1.válaszadó?A sztoriról mit gondolsz? :)
Lány vagy? Ne vigyél ajándékot!!! 29/L
Semmiképpen se add oda neki! A fiúnak kell udvarolni! Engedd hogy ő legyen a lovag, és legyen ő az első, aki ajándékot hoz neked!!
Igen, ez randinak néz ki :)
És igen, alkalom a közeledő ünnepek, és a szülinapja is.
De nálunk (nem tudom tudod e) a mikulást, és a karácsonyt külön ünnepeljük, szóval lehet elő karácsony, és utó mikulás meglepi is :)
Ha randi, akar tőled valamit, akkor pedig jólesik neki.
Ha ezt szeretnéd, akkor két csoamgot vigyél!
Mond mg, hoyg ezt neki hoztad direkt, a másikat meg a fa alá :)
És ne lepődj meg ha beléd szeret... ;) Szóval csak akkor ha ez a cél :)
El sem tudod képzelni milyen kevés férfi kap törődést, (igazit) ez meg fogja érinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!