Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságos, hogy a párom azt kérte tőlem, hogy a legjobb haverjaimmal ne találkozzak, sőt egyet törölni is kellett, meg a haverjaimmal nem tartom kapcsolatot, de ő ezt fordítva én kérésemre egyáltalán nem tette meg?
Figyelt kérdés
Szerintem ha már egyik tolerálja másik hülyeségeit, akkor ezt fordítva is kéne működnie(amúgy is hülyeség volt a legelején sztem elkezdeni ezt a féltékenykedést)meg tudom h ez javarészt tönkrevághatja kapcsolatot stb de most ez a kérdésem lenne csak2009. nov. 23. 18:52
12/21 A kérdező kommentje:
ugyanezvolt ittis...deha mármegvan a baj akkor a minimum ha ugyanezt megtennéértemisnem?hiszen mindig csak annyit kérjünk párunktól amitmiismegtennénk érte ellenkező esetben...rosszul gondolom?
2009. nov. 23. 19:00
13/21 A kérdező kommentje:
mért kérded?szerintem ittnem az én korom a kérdéses...
2009. nov. 23. 19:01
14/21 anonim válasza:
Szerintem gyorsan kapd vissza a haverod, ne töröld, és kérj tőle bocsánatot. Nem ezt érdemli. Nem szabhatja meg Neked még Ő sem (párod), hogy mit tegyél a barátaiddal, haverjaiddal.
15/21 anonim válasza:
Egyébként voltam szerelmes, de aki ilyet kér, az vagy rohadtul gyenge, vagy rohadtul zsarnok.
16/21 anonim válasza:
Az ilyen pasi szeret téged azt gondolod? Nem hinném, ha szeretne bízna benned, de ebből nem úgy tűnik. Megszabja mit tehetsz, kivel beszélhetsz, kivel találkozhatsz, hány barátod lehet? Idővel majd engedély nélkül már a lakásból sem mehetsz ki sehova. Menjen már a fenébe. Ennél millió értelmesebb pasit találsz.
17/21 anonim válasza:
Egyszerű mondd el neki h vagy oda vissza működik a dolog vagy sehogy:) Ebből csak felfogja már a dolgokat.
18/21 anonim válasza:
De egyébként az tényleg érdekelne, hogy hány éves Ő, hány éves vagy Te, pl.
19/21 A kérdező kommentje:
Udvariatlanság megkérdezni egy nőtől a korát:) Ebből a hiányosságodból gondolván több mint te ;)Köszönöm a válaszokat!További Szép estét mindenkinek!
2009. nov. 23. 21:54
20/21 A kérdező kommentje:
azért ne túlozzunk én közeli haverjaimról beszélek főleg.Azt mondta ,hogy eddigi kapcsolatainál(amúgy azt hiszem egy 4 hónapos volt csak) nemvolt féltékeny de nálam úgy érzi van mit féltenie engem mert nem akar elveszteni.Mikor veszekszünk sokszor elérzékenyül sírásig mert belegondol ,hogy majdnem elveszthetett volna de nem akar.Imádom meg minden ja és ma este kezdte el nekemutogatni ,hogy törölte az összes lány ismerős kapcsolatát szinte partnerlistáról de én nem pont ezt akartasm elérni...szóval mondtamneki ,hogy azért a lánybarátját meg osztálytársait meg haverja barátnőjét szóval ilyeneket nyugodtan csak nem értem minek neki is annyi ismeretlen csaj msnre??ha állítólag nem is beszél velük nekem meg azok csak haverjaim voltak,buliba se enged ami azért baj néha mert táncos osztályba jártam mozgáscentrikus vagyok és nagyonrégen bulizós fajta is de hát egyszer kétszer nem lenne rossz ő viszont sajna nem tud táncolni én meg nem bírom megtanulni ,mert nem volt szokásom azt nézni ,hogy táncol egy pasi a buliba meg hát én bejelöltem poénból egy hírességpasi fan clubját mert gondoltam ha kedvelem miértne aztismegjegyezte...de könyörgöm neki 2 napra rá egy idevalósi 2 mm-es gatyába lévő csaj lett ismerőse...
2009. nov. 23. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!