Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szemétség lenne vizsgaidőszakban szakítani?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 09:29
11/18 A kérdező kommentje:
Kemény a vizsgaidőszakunk, szóval sokat nem fogunk találkozni, de tudom, hogy elég érzékeny a barátom, ezért nem szeretném, ha elrontaná a félévét. Viszont így meg eléggé megjátszásnak érezném a karácsonyt is például... Nehéz kérdés, nagyon.
2013. dec. 10. 10:39
12/18 Költőnő? válasza:
sztem fontos az őszinteség meg minden, de
a vizsgaidőszak az kemény nagyon
ha meg tudod tenni, mert esetleg emberileg jelent még neked annyit, sztem is várj vele a végéig.
13/18 anonim válasza:
Egyik csoporttársamat egy nappal a kb legdurvább vizsga előtt (mármint tanulmányaink során a legdurvább, kivéve ÁV meg ilyesmik) dobta a pasija. Meg is bukott, pótvizsgáznia kellett, sík ideg volt a csaj hetekig. Szerintem vizsgaidőszakban úgysem nagyon fogtok találkozni, legalábbis én ilyenkor hetekig nem látom a barátomat, mert mindketten tanulunk, szóval szerintem várj január végéig.
14/18 anonim válasza:
Az. Nem létezik alkalmas időpont, de ez végképp nem az!
15/18 anonim válasza:
Nem nevezném szemétségnek (max. akkor ha direkt még ártani is akarsz a srácnak és ezért szakítanál a vizsgaidőszakban), de szerintem is várd meg a vizsgaidőszak végét!
16/18 anonim válasza:
Melyik egyetemre jársz kedves kérdező? :)
17/18 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés szempontjából miért lényeges?
2013. dec. 14. 12:56
18/18 anonim válasza:
- aggódik hogy az ő barátnője tette fel a kérdést
- vagy barátkozik mert tudja hogy szingli leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!