Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradhat ezek után még minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradhat ezek után még minden a régi? Csak barátság? Vajon ő többet érez? 17L

Figyelt kérdés
A legjobb barátom: Ő, kb már 3éve, de születésünk óta ismerjük egymást és jóban vagyunk. nekem most van barátom, de a hétvégén hibáztam. neki volt a szülinapja és elég sokat ittunk (utólag kiderült h Ő mégse olyan sokat, azt állította végig józan volt) viszont én rendesen felöntöttem a garatra. és az lett belöle h amikor kettesben maradtunk elkezdte csókolgatni a nyakam, én mondtam neki h ne mert akkor még tudtam tiltakozni (de hiába ez a gyengém:S) és simogatott (a hasam, nyakam, fülem) aztán a szájával a számat és utána megcsókolt. nagyon érzékien sikerült. utána percekig nem tértem magamhoz utána bocsánatot kért mert h tudja h kihasználta a helyzetet. rá párórával smárolt a barátnömmel akivel tudtam h mindig is tetszettek egymásnak, azóta is sokat beszélgetnek és meg van az esély rá h összejönnek, de tölem kérdezgeti folyamatosan h mi a véleményem róluk. mi másnap megbeszéltük h elfelejtjük ezt h egyáltalán megtörtént, de azt mondta h ez mindig is benne volt a levegőben és sejtette h ez eccer megtörténik köztünk. szerintetek minden a régi maradhat köztünk? és többet érezhet irántam mint barátság?
2009. nov. 23. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez így elég fura, hogy utána rögtön csókolózni kezdett a barátnőddel. Meglehet, hogy szeret, és csak féltékennyé akart tenni téged ezzel.

De ha te nem akarsz tőle semmit, akkor ha sikerül átlépnetek ezen a dolgon, akkor talán maradhat minden a régiben. De ehhez kell majd egy kis idő.

2009. nov. 23. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy féltékennyé akart tenni vagy csak kihasznált szerintem és van köztetek vonzodás de nem akar semmit tőled..tisztázzátok!
2009. nov. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!