Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megfogni egy pasit?
1. Legyen ölelni és szeretnivaló
2. Legyen okos
3. Legyen talpraesett
4. Legyen házias
5. Legyen NIMFOMÁN :-)
Hirtelen ennyi jut eszembe. :)
Ez a téma igazából két kérdést is megérne. A másik kérdés, hogy "Hogyan lehet elriasztani egy pasit?"
Mert nem csak az számít, hogy miket talál vonzónak valaki a nőkben, hanem vannak alaphibák, amikre ugyanúgy oda kell figyelni, hogy ne kövesse el valaki azokat (például gyakori hiszti).
Szerintem a legfontosabb, hogy ne hónapok után szexeljetek. Ha együtt vagy a barátoddal akkor valószinűleg nem csak azért van veled, hogy mondogassátok egymásnak hogy: "Jajj énis jajdeimádlak, jaj énistéged"
Sokan húzzák ezt a dolgot és hónapokat várnak vele aztán a csaj meg csodálkozik, hogy később kiderül: a pasi csalta. Tehát legyél rámenős és éreztesd vele, hogy CSAK ő kell neked és nem más. Van erre 1 mondás is:
Szeretni 1-et, de csábítani 100-at!
Fontos belső tulajdonságok: nimfománia (tehát máshová már nem fog menni a szexért), lehessen vele beszélgetni, ne hisztizzen egyfolytában. Szerencsére ezek megvannak a mostani barátnőmben és isten mencs, hogy megcsaljam.
1, legyen jó az ágyban és nyelje le, ne hisztizzen h eztmegazt nem akarja.
2, főzzön jól
3, ganézza ki néha a kérót
alternatív: Hagyjon gépezni :)
Jajj istenem... ugyanez megint csak fordítva is lehetne! Mármint, 1. egy pasi ugyanúgy lehet hisztis (és ez talán még gázabb, mintha egy csaj lenne az) 2. egy pasi ugyanúgy nem-akarhatja az orális szexet FORDÍTVA (azaz csak magára gondol) 3. egyedül meghalna, mert semmit nem képes összeütni otthon a konyhába, vagy éppenséggel a koszban él már 2 hónapja, ha szingli 4. Túl fáradt minden este a szexhez.. ez aztán egy nőnek is maga a boldogság, ugye? Hova lyukadtunk, tudom, hogy nem ez a kérdés, de mostmár csak a pasiknak lehetnek elvárásaik? Hol van a nő tisztelete? Van középút aközött, hogy kereken megmondja, ő nem nyel le semmit, és aközött, hogy megteszi, mert szereti a párját.
Szóval, kedves kérdező, a pasik sok mindent elvárnak, de szerintem is inkább az a lényeg, hogy mivel lehet elriasztani őket! Legtöbbször csak az a "valami" fogja meg a pasikat egy nőben, amit kisugárzásnak nevezünk! Ami utána jön, az már a szín tiszta igazság. Van egy bizonyos idő, ami után kiderül, lehet-e hosszútávon élni azzal a bizonyos nővel.
otthon feleség, az ágyban kurva :) ezzel mindent elmondtam szerintem, tehát
1. legyen olyan az ágyban hogy ne szenvedjek hiányt
2. főzzőn jól
3. általában mindennap legyen otthon főtt étel, és tisztaság, hogy öröm legyen hazamenni a családi fészekbe
4. ne hisztizzen ne veszekedjen
5. hagyja meg a férfi szabadságát valamennyire, és értse meg pl. ha foci van a heverokkal, vagy sörpartis kikapcsolódás
Ezeket megteszi egy nő, akkor bármit kérhet a férjétől, mert álomasszony lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!