Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok rá féltékeny?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta együtt vagyunk.Régen féltékeny voltam rá nagyon,aztán csillapodott ez az érzés.Most viszont megint iszonyúan felerősödött.Azon veszem észre magam, hogy mint valami kis tini, tördelem a kezem, és meg tudnám ölni azt a nőt aki csak ránéz.2009. nov. 23. 13:35
1/5 anonim 

válasza:

Mert teljesen önbizalom hiányos vagy,és saját magadat sem szereted.Gondolj bele,valamiért csak veled van a párod,biztosan sok dolog van,amit szeret benned.Attól még,hogy valaki hozzá szól,nem biztos,hogy potenciális ellenfél.Csak te mindenkit szebbnek és jobbnak látsz saját magadnál.Miért van ez?Gondolkodj kicsit el ezen!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Lehet benne valami.
2009. nov. 23. 14:00
3/5 anonim 

válasza:

Én viszont azt mondom, hogy a fenti elmélkedés hülyeség.
Tudhatod te magadról hogy milyen szuper vagy és bízhatsz is a párodban 1000%-osan ha az élet eddig csak az ellenkezőjét bizonyította.
Igen is legyen mindenki féltékeny a párjára, mert lehet hogy nem ő keresi a "bajt" hanem a "baj" találja meg őt.
És elhihetitek, hogy mindenkit el lehet csábítani!
Tapasztalatból mondom.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 23. 14:39
5/5 A kérdező kommentje:
Akármelyikötöknek is legyen igaza, ma főzök neki egy finom vacsit,kicsit rendbehozom magam,aztán ki tudja:D
Emlékeztetem kicsit miért is van velem 4 éve:D
2009. nov. 23. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!