Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsn! Tgetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsn! Tgetszik az exbarátom legjobb barátja! Mi legyen? :S

Figyelt kérdés

Nagyon szörnyen érzem magamat... De szeretnék a közelébe kerülni... Régen mikor az exemmel jàrtam, mi baràtok voltunk, de màr nagyon régòta nem beszéltünk! Exemnek van új kapcsolata, õ szakított és biztosan túl van rajtam, és màr részemrõl is régen elmúltak az érzelmek! Valaki segítsen hogy öljem ki magambòl azt hogy tetszik ez a sràc? Tudom hogy nem helyes..

Olyan szeretetéhes vagyok, úgy vàgyom màr egy kapcsolatra... Exem òta nem volt senkim és hiànyzik a szeretet érzése! Úgy érzem vele jò pàrost alkotnànk, bele tudnék szeretni...

Exemmel nem vagyunk valami jòba mert megkértem hogy hagyjon békén örökre hogy elfelejthessem õ azonban még most is baràtkozni akar, jòba akar velem maradni! (Egy suliba jàrunk) Béküljek ki vele? Úgy érzem muszàj lesz, ha a baràtjàval akarok lenni... Azt se tudom h jò döntés lenne-e az exem LEGJOBB haverjàval összejönni, össze vagyok zavarodva :'((((

Valaki segísen!!! :'( szörnyen érzem magam.

2013. dec. 8. 18:58
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesíràsért, telefonròl írtam! :(
2013. dec. 8. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt írtad elmúltak már az érzelmek akkor szerintem simán újra kezdhettek barátkozni a volt barátoddal, de persze csak, ha úgy érzed nem lennél újra szerelmes belé.

Viszont azzal semmi probléma szerintem, hogy a legjobb barátja tetszik, de csak akkor kezdj vele, ha tényleg őt akarod és nem csak azért mert szeretetre vagy éhes ahogy írtad. ezt gondold át ő kell vagy csak valaki, ha ő akkor meg ne érdekeljen kivel mivelmikor barátkozik csak az hogy veled rendesen viselkedjen. szerintem.

2013. dec. 9. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!