Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom pár napra elutazott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom pár napra elutazott és mire hazaér szeretnék neki valami meglepetést csinálni. Szerintetek mit?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy finom vacsora,pezsgövel,egy jo kis desszert,pl:tiramisu,és egy habfürdövel tele forro vizes kàd:)gyertyàkkal körülötte.
2009. nov. 23. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó és romantikus plusz erotikus, köszönöm, de még szeretnék ötleteket! :)
2009. nov. 23. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatom mennyire vagytok poénos pár de egy pozitív terhességteszt elég ütős lehet:D de legyen egy új is amit a párod előtt meg tudsz csinálni, nehogy gáz legyen a poénból! Mondjuk ha fiú vagy vagy épp terhes vagy ilyesmi akkor tárgytalan;) A csajomtól a szülinapomra egy szép, nagy piros masnit kaptam. A saját nyakára kötötte fel és hatalmas szexparti lett a kis körítéssel (felhívott h csomagom érkezett, az ajtó előtt megtalálom, ott is volt tök meztelenül és és a miumiujságot énekelte nekem :P szal használta a fantáziáját rendesen, nagyon jól sült(ünk) el)
2009. nov. 23. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez is nagyon jól hangzik! Bár a teszttel nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ki tudja, kis idő múlva megpróbálhatom, kíváncsi vagyok mit szólna hozzá! :D

Köszönöm a választ! :)

2009. nov. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!