Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy srácnak 20 cm feletti a farka? O. o
14.
Nekem is 16, és semmi bajom vele. :D Nem fontos adat :)
Annak ellenere, hogy sok baratom irigyel miatt, sokszor inkabb atok, mint aldas. Plane, ha azzal parosul, hogy altalaban 3/4 oranal elöbb nem nagyon tudok elmenn, nehany ritka alkalomtol eltekintve.
Keves lannyal tudom ugy igazan atadni magam a szenvedelynek es kiengedni az allatot.
En pl. imadom, amikor lovagolnak rajtam, de ha a baratnöm teljesen bele ülne, sajat elmondasa szerint beletolnam a mehet a torkaba... annak ellenere, hogy ez erös tulzas, olykor tud fajni neki, amikor egy nagyobbat lökök rajta.
A nagy meret önmagaban semmire sem jo, attol eltekintve, hogy az elejen önbizalmat adott, mert elterjedt a köztudatban, hogy az a kiraly. Aztan jött a raebredes, amikor nem igazan az örömtöl sikoltoztak az agyamba tevelygö leanyzok. Nagyon sokat kellett tanulnom, hogy annyira fel tudjak izgatni egy lanyt, hogy igazan elvezze velem az együttletet, az elejetöl a vegeig. (Egyebkent nagyon közel all a 20-hoz, most ne anakondara gondolj)
Kavalier válasza:
Akkor vastag mint a sörösdoboz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!