Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akar csalni, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni, vagy csak nem tudja hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Férjemmel 7éve vagyunk együtt,már két gyerekünk is van.Valahogy mostanában eltávolodtunk,szinte csak a szex ami jó köztünk,másban mindig kis viták alakulnak ki.Eddig nem csináltam ezt,de éreztem valami nem stimmel,így beleolvastam a leveleibe és kiderült,hogy egy párkeresőn már levelez is két nővel.Bár azt írta,ő sem tudja mit szeretne.Most mit tegyek?Mondjam el hogy kicsit nyomoztam és kérdezzek rá?
2009. nov. 23. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ajajj, ezeket úgy nem szeretem én sem, mert ha már nyomozok, akkor tuti hogy találok valamit! Így voltam én is...te szegény nem irigyellek! Azt mondják a 7. év a vízválasztó, akkor dől el minden vagy együtt tovább vagy külön! Nem vagy könnyű helyzetben, viszont talán jobb lenne elmondani, még ha meg is haragszik hogy kutattál, mert ő sokkal nagyobb sz@rban van (bocsi) mert levezget! Üljetek le kettesben, higgadtan beszéljetek meg mindent! Mikor voltatok kettesben utoljára gyerekek nélkül, csak Te és Ő? Régen? Itt az ideje egy kicsit sűríteni! Vagy mostanában? Akkor dobd fel valamivel! Mindenképpen figyelj a beszélgetésnél, hogy ne sértődj meg semmin, legalább is látványosan nem, mert akkor más hangneme lesz a beszélgetésnek és könnyen vita alakulhat ki!

Szóval én csak ezt tudom tanácsolni! Fel a fejjel, minden meg fog oldódni! :)

2009. nov. 23. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nem kellene!

A kapcsolatotokba beépültek a szürke hétköznapok, és mivel te valószinűleg sokkal többet foglalkoztál a gyerekekkel, mint vele, eltávolodtatok egymástól.

Kicsit korrigálni kellene a kompromisszumokat, arra gondolok, hogy amig a gyerekek kicsik, addig a szülők szinte mindenről lemondanak, hogy az ő kényelmüket, biztonságukat megteremtsék. Mivel már nem picik, ezeket a dolgokat lassan vissza lehetne állitani, hogy a házasságotok ne csak az ő kiszolgálásukról szóljon, hanem egy boldog családról, ahol mindenki jól érzi magát.

Jól érzed a férjed valószinűleg kicsit elbizonytalanodott, valószinűleg szeretethiányos is, magányosnak érzi magát. Ezért szeretné kibeszélni magából, esetleg egy kis sajnálatot is kelteni más nőkben, felhivni magára a figyelmet.

Ha most elmondod, hogy gyanakodtál, védekezésbe megy át, és megteszi azt is, amit egyébként biztosan nem tett volna, azzal a mottóval, hogy őt nem érti meg senki!

Mutasd ki, hogy mennyire szereted, szervezz közös programot, nem lesz a gyerekeknek semmi bajuk, ha egy hétvégét a nagyszülőknél, vagy barátnőnél töltenek, vond be a férjedet jobban a gyerekekkel való foglalkozásba, és még nagyon sok mindent ki fogsz tudni biztosan találni, hogy felújitsd ezt a kapcsolatot, hogy örömet, boldogságot vigyél bele!

Kérdésed alapján abszolút intelligens egyénnek itéllek meg, akkor ne rontsd el, bugyuta féltékenységi jelenettel, tudod, az okos nő látszatra mindig azt teszi, amit a férje elvár tőle (és a háttérből ő irányitja a dolgokat), tudom, ez sok groteszk tréfa témája, de használd ki, és varázsold kis családod életét olyanná, hogy eszébe se jusson más nőkkel levelezni!

Sok sikert kivánok!

2009. nov. 23. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

én nagyon harapok azért hogyha valaki "Kicsit nyomozhat" utánnam... ez annyira megalázó a szememben.. de lehet h ezzel csak én vagyok így. ez olyan mintha a tudta nélkül akarnád kideríteni ("erőszakkal") hogy mi jár a fejében, ahelyett hogy megprobálnátok megbeszélni felnőttt emberek módjára..

akárhogy is, ha a brtánőm odaállítana elém, hogy figyi beleolvastam a leveleidbe és ezt találtam, akkor talán nem penderíteném ki mert szeretem, de nagyon megharagudnék rá, mert ezt nem tartom fair dolognak. és ahogy a kedves előző leírta, csak veszekedés lenne belőle, mert én védeném magam azzal h nem csináltam semmi rosszat, csak mondjuk beszélgettem, és milyen jogon kutakodik a személyes életteremben.. szal nem javaslom. ink beszélétek valahogy meg

2009. nov. 23. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj én meg ezt utálom annyira kedves utolsó mikor jönnek az emberek h olyan izé h valaki nyomozgat utánam,miért nem beszéljük meg???

Le merem fogadni ha feltenné a kérdést a párod h van e valakid és lenne,tuti h letagadnád,ezért szoktak az emberek nyomozni...mert ugye beszéljük meg felnőtt emberek vagyunk,de ezt mégse kellene elmondani...

2009. nov. 23. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
ha megkérdezné a párom h van e valakim, akko megmondanám neki az igazat, hoyg nincs. :) és mivel nincs, nagyon kiakadnék ha nyomozgatna utánnam. senki se túrkáljon a magánéletemben
2009. nov. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!