Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom és köztem 4év korkolunbseg. Az sok?
Figyelt kérdés
14L 18F2013. dec. 7. 17:06
3/10 anonim válasza:
Igen, ebben a korban még soknak számít. Majd jól megdug téged, aztán ott hagy...
5/10 anonim válasza:
Alapból nem sok, de tinédzser korban szerintem az.
18 évesen 14 évessel összejönni... Ez már szánalmas.
7/10 anonim válasza:
Egy normális, értelmes 18 éves nem kezd ki egy 14 éves tinilánnyal, mert nagyon nincsenek egy értelmi szinten. Ha igen, akkor az mondjuk a srácszempontjából elég gáz.
9/10 anonim válasza:
Egy kineziológus mondta nekem, hogy a lelki érettségben átlagosan a nők 4 év fórral bírnak a férfiakhoz képest. Két szót kiemelnék az előző mondatomból: "nők" és "férfiak". Tehát a ti korotokban még valószínűleg sok, igen.
10/10 anonim válasza:
szerintem a 15L 18F is sok még
túl nagy a különbség az érettségi szint között ha mégsem akkor a srác egy igazi nyomorék lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!