Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzem a csókot?
Lehet nem szereti? Bár, akkor szólna, hogy ne csináld... Próbáld meg még, amíg nem szól, hogy ne csináld addig biztos nem lesz baj. "Néma gyereknek anyja se érti a szavát"
Én se szerettem mikor első b.nőm lett. Marha rossz volt. De utána jött egy másik lány és már első randin volt csók...
Lehet még nem is csókolózott, és még fél.
Én is ilyen voltam amikor jött az első komoly szerelmem, eddig csak hosszú szájrapuszikat adtam a lányoknak. Szóval szerintem kérdezd meg tőle először hogy csókolózott-e már. Lehet hogy kamuzni fog hogy már igen, érthető okokból ne ijedj meg ettől, komolyan mondom hogy ne lepődj meg semmin.
Nem tudom milyen a srác gondolom szereted őt ami nem kérdés, és valószínűnek tartom hogy még félénk mert ugye mégis csak új ingerek érik amik még idegenek számára és lehet még nem tudja igazán miaz vagy olyan csókjai voltak eddig amiket nem élvezett és lehet emiatt fél tőle. Vagy fél attól hogy elbénázza.
Ez természetes dolog mindenki fél egy picit ha szerelmes és nem akarja hogy emiatt bukjon a dolog, nyugodtan kezdeményezzél nála, de gyengéden és óvatosan ha hagyja magát akkor folytasd de ha érzed hogy ellenkezik akkor hagyd abba és türelmes legyél.
Szerintem játssz vele. Valahogy közösen előcsalogatva a dolgot, de legyen egyértelmű.
Pl ülj le vele szemben. nézz a szemébe de ne mondj semmit és hagyd, hogy kicsit teljen így az idő. dugd ki kicsit a nyelved játékosan csúfolódva. csücsöríts kicsit a száddal. mosolyogj finoman, hívogatón. simogasd meg az arcát. menj picit közelebb. stb stb. és az egész egy játékos évődős valami legyen. és hogy neki is reagálni kelljen valamit. nevessen, mosolyogjon vonódjon be. olyan mintha valami fogócskába akarnál bevonni valakit, hogy na kapjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!