Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve éltünk házasságban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve éltünk házasságban a férjemmel és most válni akar. Mert már nem szeret. És azért mert azt mondja naon féltékeny voltam. De ő viszont tett olyan dolgokat amiért van okom rá. Nem csalt meg, de hazudott nem 1szer. én még szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

szia.

én ugyan ebben a szituációban voltam,csak két év után.adtam neki időt,nem erőltettem semmit.de nem változott.válni akart.lett egy "nyilvános" szeretője.azt hittem beleőrülök.aztán újra összeköltöztünk.de nem lett jobb. a szerető maradt én meg tönkre mentem.rá két évre elváltunk.lett egy új párom.és hirtelen rájött,kellek neki.de már késő.pedig még mindig szeretem.és ő is.1,5 éve szenved mert már nem kaphat vissza.2-3 naponta keres,és bevallotta,hülye volt.csak szeretett volna akkor szórakozni,hiányoztak a kalandok.ezért dobott engem,és most szenved.rá jött mit veszített.de már késő.szerintem ha menni akar hagyd,had menjen.rá fog jönni egyszer mit is veszített.találsz majd egy férfit,aki szeretni fog,és boldog leszel.ne alázkodj meg előtte soha.én sokszor tettem ezt akkor,és most nagyon zavar,hogy olyan hülye voltam.az "állandóan féltékeny vagy" duma csak egy hülye kifogás.könnyebb rád hárítani mint bevallani a valódi okot.de később majd minden ki fog derülni,mi miért volt.ha nem szeret már,akkor nem is fog.remélem megoldódik.hidd el boldog leszel,de nem mellette.most nehéz neked,tudom,de erősnek kell lenned.és ne lássa rajtad,hogy szenvedsz miatta.szorítok neked!

2008. júl. 12. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!De egyáltalán nem vettem észre rajta hogy nem szeret,sőt a szakítás elött egy héttel még a családalapítást is felhozta,meglepődtem mert ezt már korábban megbeszéltük,hogy várunk még vele.Voltak vitáink de nem komolyak.Eggyik naprol a másikra jelentette be hogy hadjam el a házat és ezt sms ben közölte.Nem hiszem hogy meggondolja magát mert akkor nem hagyta volna hogy elhozzam az összes dolgomat.NAGYON ROSSZ NÉLKÜLE DE MÉG CSAK TALÁLKOZNI SEM AKAR.
2008. júl. 23. 13:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Kiderült a férjemnek máris uj bnője van és még csak nem is titkolja,már a neten is fentvannak.Ráadasúl a közös házunkban vannak lefotózva.Még nem váltunk el és még nem adta be a válópert.miért csinálja ezt?az sem érdekli hogy ez rossz nekem.Meg az sem kizárt hogy még együttéltünk is megvolt már a bnője.mit tegyek mert rossz h mással látom?de szemét volt naon hogy máris talált vkit!
2008. aug. 1. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
tudom hogy rossz mással látni.de fel kell dolgozni.ha ilyen hamar lett másik nő,akkor nem szeret.és ha nyilvánosan mutogatja is,akkor már nem is fog.nagyon erősnek kell lenned.ne lássa rajtad hogy zavar.és add be te a válópert,hogy lássa,nem halsz meg nélküle.ő is pótolható.most írhatnék neked bár mit,nem segít,mert egy szerelmes nőnek nem lehet tanácsot adni.anno nekem is adtak,sértésnek vettem mert naív voltam.mára rájöttem igazuk volt.ezen csak az idő fog segíteni és egy új szerelem.ezt tapasztalatból tudom.én írtam neked azt a választ amelyik hasonlít a te esetedhez.higgy nekem kérlek,és soha ne alázd meg magad elötte.menj el szórakozni,flörtölj.nekem is ezt tanácsolták,de nem ment.most már tudom,kellett volna és bánom nagyon.nekem az segített,hogy jött a mostani párom.kiszeretni nem lehet csak azért valakiből mert azt akarjuk.kívánok neked sok erőt és kitartást.
2008. aug. 6. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!