Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ekkora különbségek a férfi és a női elvárások között?
Férfi elvárások a nő felé:
- adjon magára
- legyen kedves
- legyen meg a magához való esze
- legyen hűséges
Ezzel szemben a női elvárások a férfi felé:
- legyen jóképű
- legyen egzisztenciája
- legyen magas
- legyen lovagias
- legyen figyelmes
- legyen okos
- legyen vicces
- legyen lepedőakrobata
- legyen ezermester
- tudjon főzni
- kezelje a nőt hercegnőként
- felejtse el a barátait
- ne legyen féltékeny
- ha nem féltékeny, akkor elhanyagol
- lepje meg mindig valamivel a nőt
- ne nézzen más nőre
- minden dátumot tartson a fejében
- tűrjön akkor is, ha neki van igaza
- minden héten hódítsa meg a nőt
- stb...
#7-es, szépen meg tudod fogalmazni ugyanazt a nlhány dolgot többféle képpen :).
Egyébként ez az egész kérdés eléggé általánosítás...És ha egy csaj kidob egy palit azért mert nem tud főzni, akkor annak a kapcsolatnak amugy is mindegy lett volna előbb-utóbb.
És egy nagyon helyes pali lehet bunkó, hűtlen és még sorolhatnám, biztos fog találni valakit
#2 +1
Egyébként közel sem ennyi az elvárás a nők felé a férfiaktól.. Már megint ez a nőócsárolás...
- legyen magas: Már megint ez, amitől falramászok. Mind paranoiásak vagytok.
- legyen lovagias: Nem kell túlzásba vinni.
- legyen figyelmes: Szerintem ez alap..
- legyen vicces: A vicces embereket mindenki szereti, ez nem függ nemtől.
- legyen lepedőakrobata: Persze, hogyne... Ezt ki mondta?
- legyen ezermester: Heeeee? :DDDD Miért?
- tudjon főzni: Ezt én nem várom el.
- kezelje a nőt hercegnőként: Isten ments.
- felejtse el a barátait: Ne idegesíts már.
- ne legyen féltékeny: Okkal lehet féltékeny.
- ha nem féltékeny, akkor elhanyagol: Ilyet csak a hisztis nők mondanak.
- ne nézzen más nőre: Bizonyos határok között miért ne?
- minden dátumot tartson a fejében: Nem kell. Ilyen csak a 9gag-on van, mint panaszkodás.
- tűrjön akkor is, ha neki van igaza: Ilyen meg a filmekben.
- minden héten hódítsa meg a nőt: Nem igazán értem, de ez is hülyeség.
Az a gond veletek, hogy pontokba próbáljátok szedni a nőt. Ez ennél sokkal összetettebb... SOKKAL. Akkor most írjak olyanokat, amiket olvastam/hallottam férfiaktól?
A nő ne szexeljen, legyen szűz ameddig tud. Legyen mindig gyönyörű, be kell szólni, ha éppen karikás a szeme vagy zsíros a haja. Szopjon le, és nyelje is le. Nyögjön kéjesen, még ha nem akar akkor is. Ne szóljon egy szót sem a haverjaidra, semmire sem. Hozzon sört meg kaját. Főzzön, mert ő a nő. Legyen alázatos, mert ő csak egy nő, te meg a férfi vagy.. Mindig mosolyogjon, még ha bőgnie kell is. Ja, apropó bőgés: Ne tegye, mert akkor már egyből hisztis liba lesz.
Ennyit rólatok.
De azért szeretem a férfiakat :D
"legyen hosszú lába, nagy formás mellei, formás segge, tökéletes arca, hosszú haja"
Tudod ez elég gyenge visszavágás. Merthogy a férfiak nagy részének nemhogy elvárás ez, hanem egyáltalán nem is jön be. Szóval nem kéne itt ilyen marhaságokat írni. Amiket én leírtam, azok a tapasztalataim.
Uramisten mi van itt.:)
Elég ha számomra vonzó a lány és értelmes és dolgozik, és 2 lábbal él a földön.
Várjatok, lehet hogy én élek egy másik bolygón, DE:
- legyen jóképű
Miért, ma kis hazánkban csak a férfiak jóképű 10%-ának van barátnője, mindenki más szingli? Ha mindenkinek a jó pasik kellenek, akkor hogy lehet, hogy nekem például nem is tetszenek a barátnőim párjai, nekik meg az enyém?
- legyen egzisztenciája
Miért, manapság kis hazánk minimálbéres, gyári munkás rétegének nincs barátnője, és mindenki szingli közülük?
- legyen magas
Miért, manapság a 180 cm alatti férfilakosságnak nincsen barátnője?
- legyen lovagias
Miért, olyan kib*szott nagy dolog kinyitni egy ajtót vagy meghívni a szerelmed egy kávéra?
- legyen figyelmes
Miért, ez nem egy alapvető dolog, a férfiak talán nem vágynak arra, hogy a barátnőjük odafigyeljen rájuk?
- legyen okos
Miért, egy normális és értelmes nő mit tud kezdeni egy ostoba férfival, aki semmiben nem egyenlő szellemi téren?
- legyen vicces
Miért, nem jobb egy vicces férfi, mint az itt síró antiszoc huszonéves szüzek? A férfiak talán a hallgatag, komor, rosszkedvű csajokat szeretik?
- legyen lepedőakrobata
Miért, olyan nagy dolog jól szexelni vagy mi, külön tudományág?
- legyen ezermester
Miért, szerinted nincs nője azoknak, akik nem tudnak megszerelni egy lefolyót? :O
- tudjon főzni
Miért, én még nem nagyon találkoztam olyan pasival, aki rendszeresen főzött volna, mégis volt nőjük. A páromnak is van :D :D
- kezelje a nőt hercegnőként
Ez kb. egyenlő azzal, hogy figyelmes.
- felejtse el a barátait
Miért, olyan nagy kérés az, hogy ne üljön már egy héten öt napot velük a kocsmában? A párom bármikor elmehet, ha akar, hétvégente találkozik is velük, de ismeri a határokat.
- ne legyen féltékeny
Miért kellene annak lennie egy értelmes férfinak?
- ha nem féltékeny, akkor elhanyagol
Miért, az enyém sem szokott féltékenykedni, pedig én modell vagyok és sok a fiúbarátom :D
- lepje meg mindig valamivel a nőt
Miért, ez tényleg olyan nagy dolog. Én is mindig meglepem valamivel a párom, nem azért, mert elvárná, hanem mert jól esik neki örömet okozni. Ez természetes dolog normáliséknál.
- ne nézzen más nőre
Nézzen, de lehetőleg ne az én jelenléteben, ez is olyan nagy igény?
- minden dátumot tartson a fejében
Nem hallottam még, hogy bárki azért szakított volna, mert az ura nem emlékezett a nagyanyja szülinapjára...
- tűrjön akkor is, ha neki van igaza
Tudod, ezt nevezik alkalmazkodásnak, a nő is nagyon skszor eltűr, mert szeret.
- minden héten hódítsa meg a nőt
Ezt nem tudom értlmezni :D
Szerintem kokrétan ne létezik olyan férfi, akire akárcsak félig ráillenének ezek a jellemvonások, mégsem halt még ki az emberiség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!