Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak a baratomnak mikulasra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a baratomnak mikulasra?

Figyelt kérdés

nem szereti a csokit, es nem tudom mit adhatnek neki. ma egyutt alszunk, esetleg jo ajandek az is ha keszitek neki egy finom.vacsit? mondjuk azt alapbol is kapna de tenyleg semmi otletem, boltba menni sincs mar idom. par honapja vagyunk csak egyutt nem tudom h pl milyen parfumot tusfurdot szeret de mondjuk ez sztem tulzas is mikulasra.

otletek?

2013. dec. 6. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szexet
2013. dec. 6. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem szereti a csokit!? Biztos, hogy férfiből van?

Egy finom vacsora meg egy kis összebújás szerintem bőven elég.

2013. dec. 6. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Mikulás! Miért kéne bármi elképesztően hatalmas TÁRGYI ajándékot is adnod. Szeresd, törődj vele és ennyi! Szerintem mindenki erre vágyik.
2013. dec. 6. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
szőrös nunát
2013. dec. 6. 14:43
 5/10 A kérdező kommentje:
de az meg nem gaz ha o mondjuk hoz nekem csokit? arra is gondoltam hogy par gyumit berakok mikulas zacsiba egy virgaccsal aztan az is valami
2013. dec. 6. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor majd megeszitek ketten a csokit, egy pasi soha nem vár el ajándékot, a törődés érzete sokkal jobban esik mindennél.
2013. dec. 6. 14:48
 7/10 A kérdező kommentje:
igazatok van, nem kene tul paraznom itt a dolgokat :))
2013. dec. 6. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:

3-sal értek egyet.

Igazából én azt sem értem, hogy miért kell a feleknek mikuláskor bármit is adni. Elindult ez a hülyeség és már mindenki csinálja.

Mikulásra a gyerekek kapnak csomagot a "mikulástól" de mint tudjuk csak a szülőktől.

Tehát ezt olyan hülyeségnek tartom.

Bocsánat ha megbántottalak nem annak szántam, de nekem ez a véleményem.

2013. dec. 6. 14:54
 9/10 A kérdező kommentje:

egyet ertek az utolsoval, szerintem is az a normalis ha csak a gyerekek kapnak csokit es a paroknak/baratnoknek/rokonoknak is butasag ajandekokat venni, foleg nagyobb ertekben.

azert tettem fel a kerdest mert ez a mai nap atment abba hogy mindenki mindenkinek vesz valamit, es gondolom o is tervezi, de majd legkozelebb elore megmondom neki h a mikulast hagyjuk..

2013. dec. 6. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Megértelek. Jó azt azért leszögezném, hogy egy csokiban vagy egy csokimikulásban nincsen semmi. Az nyugodtan adható. Csak ez a kérdés, hogy mit adj a barátodnak olyan tág. Szóval nekem erről az jut eszembe, hogy te mindenfélén gondolkodsz mint ha karácsony lenne, de az utolsó kommentedet olvasva. Oké :)

2013. dec. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!