Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Szerelmes vagyok!
Apám is ezt csinálta.
Nagyon haragudtam, meg is mondtam neki, hogy soha nem fogom megbocsátani azt, amit tett.
De ha azt nézem, hogy ma anyum egy másik férfival repül a boldogságtól ma már több, mint 2 éve és ez sokat jelent nekem, azt mondom ennek így kellett történnie. De számíts rá, hogy nagyon nem lesz könnyű!
ha 7 éve élsz házasságban és van már 2 gyereked akkor gondolom már nem vagy az a 16 éves ember, és akinek gyerekei vannak , családja van, annak már a gyerekei az elsők, ha te most otthagyod a feleségedet a gyerekekkel egy másik nőért, akkor nem csak őt teszed tönkre, hanem a gyerekeket is. A házasság elköteleződést jelent, felejtsd el a kolléganődet, és inkább próbálj visszabolondulni a feleségedbe, ne akard tönkretenni mások életét a saját boldogságodért! És ne feledd! A szerelem mulandó! Ez a szerelem is épp úgy elmúlna mint a feleségeddel, és nem is beszélve arról, hogy a kolléganődnek is van családja. Tehát:
elköteleződtél! Most már nincs válogatás a 2 gyerek mellett! Ne légy önző és ne tégy tönkre másokat egy ilyen szerelem miatt, szakíts a kolléganőddel és ő is foglalkozzon a gyerekeivel, ismétlem: nem vagytok már 16 évesek! Családotok van, és a család mindennél fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!