Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, ha rég láttam a barátomat és találkozunk, nem engedi azt sem, hogy átöleljem?
Ez így nem kerek,ahogy előttem is írták, ha szeretne nem tenné ezt veled.
#11 ez fura, legalábbis nekem, mi is távkapcsiban voltunk, de ilyet sosem tapasztaltam/tunk alig bírtuk ki, h együtt lehessünk a talik alkalmával, aztán amint tudtunk össze is költöztünk.
(N)
Válaszért, bocsánat.
Nalam bevált a kérdezgetés, a rátelepedés, mert a párom végül megnyílt, majdnem későn, mert én valni készültem:)
Nálunk ugyanez volt nem volt hajlandó megindokolni mmiért ilyen majd megtudtam hogy van neki más. Kidobtam. Még neki állt feljebb. Nálunk is kb 4 nap alatt múlt el a "nagy szerelme". Számomra hihetetlen hogy tudnak szinte naponta más iránt érezni. Egyik héten még engem másik héten már mást szeret. Ennyire felületesek manapság a pasik vagy csak azért mert fiatal még? 23 volt.
Kérdező a te baratod mennyi?
27 éves a barátom
próbáltam beszélni vele, amikre az volt a válasz, hogy pl mivel nekem aludni kell (nem egyszer volt, hogy 2 óra alvással kezdtem a napot és besokalltam, szóltam, hogy éjszaka hagyjon aludni, nem megyek bandázni, semmi)szóval a legeslegelején ez volt a nagy problémája, hogy alig mer jönni hozzám, mert nem mer tv-zni sem, mert fél hogy zavar és ez miatt nem szívesen jön, mert ez még őt stresszeli. az elején még valahol örültem is neki, hogy legalább kipihenhetem magam.
utána volt egy szitu, amikor nyűgösen jöttem haza, ott volt nálam a tesojával,(én meg azt hittem üres lesz a lakás, már beleéltem magam a forró fürdőbe, meg ilyesmi egyedül) és valahogy rosszul érintett, hogy "szalad a ház", le sem vetkőztem, közöltem, hogy nah én megyek át bnőimhez. mire visszajöttem eltűntek. megint nem jött nem tom hány napig.
szóval az elején mindig ilyen megsértődések miatt lépett le. megértés abszolut nem volt benne soha.
és amikor olyanok voltak, hogy 3 nap szabad voltam, még fel sem hívott ezekben a 3 napokban, amikor pedig éjszakázhattam volna vele, meg minden.
most meg ennél az elhidegülésénél tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!