Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet barátnője Teczár Szilárdnak?
Van barátnője Szilárdnak
Nem értem hogy lehet ez, azt hittem ő egy ilyen lúzer pasi, aki nem tud barátnőt szerezni és ezért csinálta ezt az egész akcióját. Illetve úgy mondták, hogy meleg, most akkor mégse??
Tény, hogy egy kicsi geek-nek tűnik, de a hírTv-ben egész jól kivágta magát amikor behívták az egyik műsorba, pedig a műsorvezető nő nagyon ki akarta csinálni.
Amúgy meg mit foglalkozol vele?
Én kiba*szottul egyet értek a kezdeményezésével és örülök annak, hogy remélhetőleg el fogják törölni a "hölgyeknek ingyenes a belépés" akciókat, mert bizony kur*vára diszkriminatív. Ne legyen már kettős a mérce a nők esetében ha annyira verik az asztalt az egyenlőség miatt. Mindenki egyenlő! Akkor is amikor a diszkóban meg kell venni a belépőt!
ó, ájszíí :)
hát kinézetre elég vicces kis figura :)
Vhol egyet értek vele, vhol nem.
nekem sose az volt mérvadó, h én ingyen bemehetek e vagy sem. Ha megyünk vhová, ami beugrós, csak az a kérdés; mennyi. Ha megengedhetem magamnak, megyek. Ha nem, nem.
Ennyi :)
De érdekes módon nem azt akarta kiharcolni,hogy a férfiaknak se kelljen - tudom,hogy utopisztikus,de hiszen,amúgy az igazi bevétel a piából van - ,hanem,hogy a nőknek is kelljen.
Vagy azt,hogy feleannyit,de mindkét nemnek.
Szerintem nagyon sok pofont kaphatott a nőktől,hogy ilyen frusztrált lett.
fura h vki egyáltalán ezen kattogjon...
hisz évek óta ez van :)
mondjuk amennyit én ilyen táncikálós helyekre járok, attól nyugodtan csődbe mehetett volna már mind :D
Melegnek pár primitív műsorvezető mondta.
Nem értek egyet azzal, amit véghezvitt, de viccesnek tartom. Nagy szerencséje, hogy a kormány eleve a szórakozóhelyek kinyuvasztásán munkálkodik, így vevők voltak a felvetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!