Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem az anatómia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az anatómia tanáromba egyetemen, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindig első sorban ülök és sosem tudok figyelni az anatómiára, mert mindig csak őt nézem, meg hallgatom a hangját és arról ábrándozok, hogy felvisz a lakására korrepetálni és az ágyában nevezi meg rajtam a dolgokat, miközben átadom magam neki :D

Tudom, hogy nagyon gáz, de annyira felizgulok mindig óra végén, hogy félek felállni a székről és mindig gyorsan magam alá nézek, hogy nem lett-e nedves :D

2013. dec. 4. 21:27
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:
és akkor most tőlünk egész pontosan mit is vársz?
2013. dec. 4. 21:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Hogy mégis hogy hagyjam abba az ábrándozást? Vicces lenne, ha az anatómia tanárom miatt buknék meg anatómiából
2013. dec. 4. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, nyugtassatok meg azért a genetika oktatók is válthatnak ki hasonlót. Vagy nagyon eltévesztettem a szakirányt?
2013. dec. 4. 22:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Bárki válthat ki, aki úgy néz ki, mint a tanárom :D :D Felőlem jogot is taníthatna vagy genetikát is, rohadtul nem érdekelne, felvenném az összes órát, amit ő tart :D
2013. dec. 4. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Annál nagyobb motiváció nem kell, hogy ha nem figyelsz, meg fogsz bukni. De ha belegondolok, egy menetért simán átenged és akkor megint Te nyersz...:D
2013. dec. 4. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, PTE.
2013. dec. 4. 22:35
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

mi mondjuk meg, h hogyan hagyd abba az ábrándozást? :)

A legegyszerűbb az volna, ha ismerkednél és találnál vkit, nyilván.

vagy nem?

2013. dec. 5. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:

egész egyszerű: hajts rá!

"tanár úr, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha anatómiáznánk egy kicsit az én testemen? a továbbképzés sosem árt!" ;)

viccelek... szerintem ábrándozz tovább, a plátói szerelem annyira jó.. és kitudja, akár be is teljesedhet :)

2013. dec. 16. 20:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, mi lett a dologból. :D
2017. ápr. 24. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. :D Kihagytam néhány órát, három hét múlva amikor újra láttam már azt éreztem, hogy Úristen hogy tetszhetett nekem ez az ember...
2017. ápr. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!