Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét után már a gyerekeket és a házasságot tervezi a férfi. Ez nem normális dolog ugye?
Inkább 2 év volna a normális. :) De min. fél év.
Nem kell talán még menekülnöd, de kérd el egy pszichológus szemüvegét, és nézd sztoikusan azon keresztül.
Bárcsak ilyen pasim lenne 25/L
Akikkel én találkozom azok a gondolatától is rosszul vannak pedig én erre vágynék :(
Engem a férjem 1 hónap után kért meg anno. Viszont ott nem volt előzőleg menyasszony akin túl kellett volna lépnie....ez így egy kicsit gyanús.
Amúgy nekem is meglepi volt hogy ilyen hamar szerelmes lett a férjem, mert azért ez nem olyan gyakori. De tetszett, hogy nem csak élni akar a vakvilágba, hanem közös jövőt tervez. Ahhoz viszont ragaszkodtam hogy várjunk az esküvővel. Így Másfél év után házasodtunk. 2 évvel ezelőtt:) Azóta is minden a legnagyobb rendben.
Mondom, nem biztos hogy őrült:), de lehet hogy a menyasszonyát próbálja elfelejteni veled....ez viszont idővel ki fog derülni.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!