Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt várja, hogy öltözzek ki ilyen hidegben. Teljesítsem a kérését?

Figyelt kérdés
Jövőhéten találkozunk a munkatársaival és célzott rá, hogy legyek szexi. Szóval ő ilyen koktélruhára gondol nejlonharisnyával meg körömcipővel! Én nagyon fázós vagyok és legszívesebben meleg csizmát vennék fel bárhová, nadrgot, alá harisnyát, trikót, felsőt pulóvert... de áhh.. Körbeakar mutogatni, vagy, mi?
2013. dec. 4. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát sokan összekeverik a kettőt. Valljuk be eléggé eltolódott r**is irányba mehet ki minden a kirakatba és ez bizony kevés ruhát jelent! Nem attól lesz nőies és csinos az ember (szerintem ez a lényeg a kiöltözésben) hogy kirakja mindenét.
2013. dec. 4. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:

A "pasid" bunkó, ha nem érti meg, hogy ez így kényelmetlen neked.

Amúgy meg nőből vagy, biztos ki tudsz találni valami olyan megoldást, amiben a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

2013. dec. 4. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:

láttam már szexi nőt télikabátban

vagy csak én vagyok ilyen perverz állat?

2013. dec. 4. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is láttam télikabátban szexis nőt! A

A kabát alatt csak a csupasz dekoltázs, miniszoknya (véletlenül se érhet a kabát alá) neccharisnya és tűsarkú csizma.

2013. dec. 4. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a télikabátos nőn garbó volt, sál sapka, meleg kordnadrág és hótaposó akkor nem szóltam :D

Perverzségről szó sincs :D

2013. dec. 4. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Előbbi r*bis utóbbi igazi nős. Én inkább vagyok utóbbi és pont lesz*rom ha valakinek nem tetszik. A pasim is majd akkor szóljon bele a kinézetembe ha már kigyúrta magát úgy ahogy nekem tetszik!! Majd utána lesz joga elvárásokat állítani ha ő változott a kedvemért, addig kuss a neve.

Ha így ahogy vagyok nem felelek meg neki lelke rajta, egy percig se fogom sajnálni sőt én magam adok útilapút alája!!

2013. dec. 4. 21:51
 17/19 Költőnő? ***** válasza:

mondjuk ha a kérdező pasija pont azt várja el, h kilegyen mindene mindenből, akkor én erre azt mondanám, h oké, akkor te gyere saruban, kiltben és mellényben...

:D

Amúgy meg elmagyaráznám neki, "h de drágám, mínusz sok van, komolyan ezt kéred?"

Igen

Akkor komolyan induljál meg egyedül és vissza se találj

2013. dec. 5. 11:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Szögezzük le, nincs pénzem új ruhákat venni, csak mert velük találkozom. Télen nem hordok szoknyát, így meleg harisnyám sincs. Nőies ruháim ugyan vannak, de olyan nincs ami szexi kötött pulcsi, vagy hasonló. Szóval szerintem rétegesen felöltözöm, és veszek sapkát nem érdekel a frizurám!
2013. dec. 5. 16:58
 19/19 Költőnő? ***** válasza:
ennyi! Kapsz egy nagy pirospontot :)
2013. dec. 5. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!