Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt várja, hogy öltözzek ki ilyen hidegben. Teljesítsem a kérését?
A "pasid" bunkó, ha nem érti meg, hogy ez így kényelmetlen neked.
Amúgy meg nőből vagy, biztos ki tudsz találni valami olyan megoldást, amiben a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
láttam már szexi nőt télikabátban
vagy csak én vagyok ilyen perverz állat?
Én is láttam télikabátban szexis nőt! A
A kabát alatt csak a csupasz dekoltázs, miniszoknya (véletlenül se érhet a kabát alá) neccharisnya és tűsarkú csizma.
Ha a télikabátos nőn garbó volt, sál sapka, meleg kordnadrág és hótaposó akkor nem szóltam :D
Perverzségről szó sincs :D
Előbbi r*bis utóbbi igazi nős. Én inkább vagyok utóbbi és pont lesz*rom ha valakinek nem tetszik. A pasim is majd akkor szóljon bele a kinézetembe ha már kigyúrta magát úgy ahogy nekem tetszik!! Majd utána lesz joga elvárásokat állítani ha ő változott a kedvemért, addig kuss a neve.
Ha így ahogy vagyok nem felelek meg neki lelke rajta, egy percig se fogom sajnálni sőt én magam adok útilapút alája!!
mondjuk ha a kérdező pasija pont azt várja el, h kilegyen mindene mindenből, akkor én erre azt mondanám, h oké, akkor te gyere saruban, kiltben és mellényben...
:D
Amúgy meg elmagyaráznám neki, "h de drágám, mínusz sok van, komolyan ezt kéred?"
Igen
Akkor komolyan induljál meg egyedül és vissza se találj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!