Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm ilyen feltételek mellett szexel csak velem?
2 hónapja kicsit durván csináltok és kiszakadt a gumi.Előtte két hétig nem láttam, szóval elég nagy adag "robbant" ki belőlem..belé. Egyből kiakadt, sírt meg minden.5 órán belül bevette azt a csodaszert ( 72 órás cucc ), voltak nagy balhék meg mindenek, amíg meg nem jött neki, mert még egy poharat se lehetett letenni, mert leordított, persze mindig arra hivatkozva, hogy ideges és stresszes meg minden órába legalább egyszer kiakadt, hogy mi van ha nem jött be a csodaszer. Nem lett terhes (megjött neki és egy csík jött ki a teszten), de most kitalálta, hogy gyógyszert szed, óvszert használunk és így se mehetek el benne.
Lehet, hogy most bunkó dolognak hangzik, de én nem fogok havi 3700Ft-ot kidobni + gumit venni ( durexet használunk, az még többe kerül havi szinten, mint a gyógyszer ) és még a szexet se élvezni. Ezzen megint jól összevesztünk. Szeretem, jó vele meg minden, de ez így nekem durva.
20/F
Azért mert stresszeli a dolog..
Ennélkül a biztonságérzet nelkül nem engedné el magt..az lenne am a jó szex
Idő idő idő.
Ne erőltesd és próbáld megérteni kicsit a barátnőet.
Azért egy terhesség becsúszása nem kis dolog, és mint kiderült nagyon fél tőle.
Még friss a dolog, addig értsd meg, és úgy csináljátok,ahogy szeretné. Ne kényszerítsd, mert 1. nem lesz jó az együttlét, szorongani fog, 2 nagyon rontja majd a kapcsolatot.
Meglátod,idővel lassan elfelejti ezt a dolgot,és oldódni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!