Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerult valakinek visszaszerezni az exet?
Ha minden áron vissza akarod szerezni akkor beszélgess vele, hívd el moziba, étterembe, de a legjobb a séta:) hozd fel a a múltban a jó dolgokat és így biztosan menni fog:)
tapasztalat:P:D
Koszonom a valaszokat. Igen, azert szeretnem visszaszerezni, hogy ugyanugy legyen, mint regen, mert valojaban nem volt rossz, sot nagyon jol kijottunk ( leszamitva par apro dolgot, amik miatt vitaztunk, de rajottem, mik voltak a hibak es lehet javitani rajtuk en ugy latom), ugy erzem szamomra o az igazi es nagyon szeretem.
Probalnek beszelgetni vele, elhivni valahova, setalni, vagy egy teara, de elzarkozik, kerek perec nemet mond. En pedig nem ertem, miert ennyire konok, holott vegig a kapcsolatunk alatt nagyon szeretett(mindig mondta es erezheto is volt). Aztan szakitas utan 1 hettel azt mondta, hogy o mar nem szeret. Kerdeztem, hogy mikor mult el, mire a valasz az volt, hogy az 1 het alatt. ( szerintem ilyen nem letezik) Aztan kb 1 honap mulva felhivtam, kertem, menjunk el egy tea mellett beszelgetni, azt mondta szerinte napoljuk ezt el. Erre ra 3 hetre ujbol felhivtam, ez alkalommal konkretan azt mondta , nem. Nem tudom, mit tegyek ezek utan...
Mi 2 év után szakítottunk, ha lehet ilyen mondani közös megegyezéssel mert konkrétan az volt h ő szart le engem, nem tartotta be z igereteit stb. Így arra lett figyelmes h a legutolsó ígéret nem betartas után nem vettem fel neki tobbet a telefont, és rá két hétre vissza hallotta h hol és kivel mivel láttak.( Poén volt az egeszbe h a srac akivel akkor "voltam" máshol lakott és volt h ideadta a kocsit h hazamenjek vele és azzal is látott a volt kedves.....)
Hivogatott ezek miatt is de továbbra sem vettem fel a mobilt, érsz nyár alatt Hivogatott augusztusba, voltam hajlandó neki felvenni a telefont(marciustol). Akkor beszéltünk de semmi komolyat majd én is úgy gondoltam h jó lenne ha megbeszelnenk és mit hoz a Gondolat ereje egy fesztiválon találkoztunk az ország másik vegeben.:)
Most ismételten szakítottunk hat itt a marcius ☝🏽
Változott sokat mind a kettonk de alapjaiba voltak ugyanazok a bajok: Ő magyaráz én vissza, én nem engedek, és ő sem.
Nekem sikerult!:) (meg most is Baratnom)
Mi tavkapcsolatban vagyunk egyutt es az volt a baja hogy ugy erezte nem lesz igy jo hogy alig latjuk egymast es meg keveset is beszelunk egymassal...
Ezutan ugyanugy foglalkoztam vele mint regen csak sokkal kedvesebb voltam...
5 nap mulva ujraosszejottunk es azutan 8 nap mulva talalkoztunk:)
Es azota csak nala vagyok/nalam van :DD(nyari szunetben:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!