Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldhatnánk meg, hogy lefekhessünk? Ti mit csinálnátok?
Anyum nem engedi h lefeküdjek a barátommal.4 hónapja (lassan 5 hónapja) vagyunk együtt és eljutottunk odáig h már jólenne, csak nálunk direkt mindig otthon van vki, hozzá meg csak akkor mehetek fel ha otthon vannak szülei, mit csináljunk szerintetek? köszi.
16/L 21/F
most komolyan, az leső és legfontosabb kérdés ami eszembe jutott a kérdésedről: miért jutott egyáltalán eszedbe ehhez engedélyt kérni az anyukádtól?? a szex nem olyan embereknek való akiknek még az anyukájuk ad engedélyt dolgokra. én azt sem értem hogy egy 21 éves srác hogyan vesz így téged komolyan. mert azért gondolom ő már mindenféleképpen rég kinőtte a szülői felügyeletes kort.
de komolyan, vannak dolgok amik nem tartoznak 2 embernél többre. hiba volt a szüleidet engedni így beférkőzni a magánszférátokba. de ha te még úgy érzed hogy neked még szükséged van rá hogy ilyen közel legyél az anyukádhoz minden téren, akkor talán a szex neked még tényleg korai, ezen gondolkozz el. vannak később érő típusú emberek, de te még bőven nem leszel lekésve semmiről így sem mert én 18 éves korom előtt lelkileg abszolút nem éreztem magam érettnek szexuális kapcsolatra.
21/L
hát sztem még elég fiatalka vagy...
és ha már félned kell, nehogy kiderüljön a dolog, akkor ez már régen rossz :S
azt gondolom, még bőven ráérsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!