Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mindig az kell ami nem lehet az övék?
Az élet iróniája :D Míg csajom volt, a barátnői mind dicsérték, hogy milyen szerencsés a barátnőm, hogy ilyen jó pasit fogott ki, meg több csaj is próbálkozott nálam... a barátnőm féltékenykedett, mert volt ki meg is mondta a barátnőmnek, hogy tetszem neki :D Most meg hogy szakítottunk, senki sem érdeklődik irántam, pedig igyekszem ugyanolyan magabiztos lenni, mint eddig. :D
Szerintem a nők nem azért buknak az olyan pasikra, akiknek van valakije, mert azok magabiztosabbak, meg stb. (sablon szövegek, amiket ilyenkor szoktak mondani) Szerintem csak simán a nőknek az kell, amit nem kaphatnak meg :) Szerintetek ?
Lehet, csak így teszteltek, hogy mennyire vagy hűséges.
De amugy létező dolog, hogyha párkapcsolatben élsz, jobban tapadnak rád a nők, mint miko szingli vagy.
Így igaz!!!
Az én férjem is így járt. Míg nem voltunk együtt, soha senki nem akarta felszedni, nem is keresett párkapcsolatot igazság szerint. Pedig Több barátnőm szerint, és szerintem is nagyon helyes pasi.
Aztán összejöttünk, és egyből 2 csaj is közeledni akart hozzá.
Az esküvőnk előtt pár nappal még az egyik lány haverja is megpróbálta befűzni, pedig előtte jó 6 évig nem akart tőle semmit sem, és az esküvőnk után, a munka közben is több lány kikezdett vele már.
Kisugárzás szerintem az , ami vonzza ilyenkor a lányokat.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!