Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden túl szép és jó ahhoz, hogy igaz legyen?
Figyelt kérdés
Szerelem első látásra,szó szerint ez történt. Annyira tökéletes ez a kapcsolat ami még friss,hogy szinte már várom,hogy mi a bibi!? Jön elém a munkahelyre,virágot vesz,romantikus vacsora,hajnalig tartó beszélgetések,nagyon jó szex. Sajnos egyszer már csalódtam mert hónapok múlva kiderült,hogy a srác nem olyan amilyennek megismertem és most is ettől félek.2013. dec. 1. 10:11
1/8 anonim válasza:
o_O örülj neki,hogy van valakid!!!!!!!!!Őrülj annak,hogy a magány nem kényszerít olyan dolog megtételére amilyent én fogok csinálni!
3/8 anonim válasza:
Csak magammal valamit!!!Senkit nem bántanék soha! 1-es voltam
4/8 anonim válasza:
Első én is magányos vagyok már lassan 1 éve, és régebben is elég sokáig voltam az de nem csináltam hülyeséget mert próbáltam pozitívan látni a dolgokat.
Kérdező: Ne keresd a hibákat mert felesleges hidd el ha megbízol benne nem lehet baj, ha már hónapok óta tart egy kapcsolat akkor már a felek felszoktak picit oldódni egymás előtt és akkor derülnek ki milyenek is a hétköznapokon, ezen ne aggódj mert csak nem fog hülyeséget csinálni. Inkább becsüld meg.
5/8 anonim válasza:
En lassan 27 éve vagyok egyedül!Es elegem van!
6/8 anonim válasza:
Élj a jelenben,Kérdező,mert ha ezen a kérdésen szorongsz,az látszani fog rajtad,ami kivetül majd a kapcsolatodra is.Inkább ne mérgezd magad ilyesmikkel,egyszerűen légy boldog,és élvezd azt,ami most van.Ha valami negatív dolognak kell felszínre törnie,az úgyis megfog történni idővel,de nem érdemes előre ezen rágódni,mert butaság.
7/8 anonim válasza:
ha nincs baj, az ember csinal...nekem meg parom sincs, nem hogy jo szexben legyen reszem...
8/8 anonim válasza:
Ez most olyan, mintha júliusban, a dögmelegben egy nyitott esernyővel szaladgálnál, mert hát ki tudja, nem-e elered az eső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!