Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kövér párokról?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
zsiiir
2013. nov. 30. 20:15
 2/8 Dwight Schrute ***** válasza:
Összeillenek
2013. nov. 30. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
nem ferek toluk a villamoson, amugy meg nem az szamit hogy nez ki a masik...
 4/8 zotanbro ***** válasza:
legyenek boldogak :D
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

nem fújja el őket a szél

és midig játszhatnak vízágyasdit:))

2013. nov. 30. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

összességében nem sok véleményem van. nekik is ját a boldogság meg a szex.

mondjuk azon néha elgondolkodom, hogy egy olyan pókhasú pasinak hogyan ér el farka a nőig, amikor maga sem látja a potroha alatt, hogy nem akadályozza a hájtömeg, hogy hozzáférjen a nőhöz... de hát nem az én dolgom, nekem klassz testű párom van, akinek nem kell az egész testsúlyát bevetnie akcióban :D

2013. nov. 30. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
nekik is jár (bocsi)
2013. nov. 30. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekik is jár a boldogság, nem kell tőlük irigyelni. (csak azért írom, mert sokan hajlamosak erre)

Nekem is mondtam már csaj, hogy hogy lehet ilyen helyes férjem amikor én túlsúlyos vagyok, és nem érdemlem meg, ő meg bombázó, mégis egyedül van.

Mondtam neki, hogy talán olyan személyiségem van, ami neki sose lesz, ezért.

27/N

2013. dec. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!